|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 5:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
dek написа: лошо нема релакс е важно да има....особено след уморителен ден ;) аз съм за ! да на алкохола...не на алкохолизма :-P
То границата м/у двете е много тънка....бързо човек може да се подхлъзне 
|
Пет Яну 25, 2008 1:58 am |
|
 |
CHILIEV
|
а добрутро от мен .. вече ми е ясно че тузарка още спи, аирис по това време изчезва като червения пипер ...
арнолд може би ще се обади по някое време... иначе умряла работа сутрин... само ме интересува защо се казва "кафене" след като
прилича повече на квартална кръчма (в добрия смисъл на думата)..
остава да си инсталнем по една онлайн табла и да мятаме заровете  хахаха
виждам нови звезди тука ... ха-добре дошли и споменувайте със здраве... и по честичко да спохождате

|
Пет Яну 25, 2008 10:53 am |
|
 |
Paparac
|
CHILIEV написа: а добрутро от мен .. вече ми е ясно че тузарка още спи, аирис по това време изчезва като червения пипер ... арнолд може би ще се обади по някое време... иначе умряла работа сутрин... само ме интересува защо се казва "кафене" след като прилича повече на квартална кръчма (в добрия смисъл на думата).. остава да си инсталнем по една онлайн табла и да мятаме заровете  хахаха виждам нови звезди тука ... ха-добре дошли и споменувайте със здраве... и по честичко да спохождате 
Ами така е, колега, рано рано таз сутрин никой не се е появил. Даже и veroni я няма.
|
Пет Яну 25, 2008 10:56 am |
|
 |
CHILIEV
|
олелеееее.. аууууууууу .. ужас ...
VERONI съвсем я бях забравил ..
къде си душко .. покажи се... тя от доста време не е писала 
|
Пет Яну 25, 2008 11:00 am |
|
 |
Tuzarka
|
Нидейти рива....тука мъ...Ха добро утро...някои го посрещат с усмивка, аз с катаджии
Явно чата ще мине в дневна форма...гледам вечер бомба е паднала
|
Пет Яну 25, 2008 11:31 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Нидейти рива....тука мъ...Ха добро утро...някои го посрещат с усмивка, аз с катаджии Явно чата ще мине в дневна форма...гледам вечер бомба е паднала
Я разкажи за катаджиите?
|
Пет Яну 25, 2008 11:32 am |
|
 |
Tuzarka
|
Има едни дето най редовно чакат в тесните улички около Техническия университет...от 7мо районно...небезивестното.....няма как да ги забележиш....май са и без кола. Рутинна проверка на документите. Ама почнаха да ме разпитват - с газова ли е колата? Викам си изгорях, че нямам стикер. А единия явно иска да си купи Браво и почна да ме разпитва колко харчи на гази т.н. После се оказа, че след мен се е движил един мой преподавател с джипа си без колан. Срещам го пред университета ми - той се хили и вика, че съм го спасила 
|
Пет Яну 25, 2008 11:37 am |
|
 |
Tuzarka
|
А накрая като тръгвах, хич не съобразих, че са зад колата и гаааз да превключа от бензин на газ
И ме питаха от колко години я имам колата...викам си тия нещо душат за кражби  Ама гадовете дебнат на едно място, което се ползва за паркиране на университета - те се крият м/у колите и в същото време те спират на такова място, че правят паркинга неизползваем
|
Пет Яну 25, 2008 11:45 am |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: А накрая като тръгвах, хич не съобразих, че са зад колата и гаааз да превключа от бензин на газ ....
мръсна газ и прах в очите ...
баш са те задявали те чичковците полицай .. кой знае колко пъти са те заглеждали като минаваш покрай тях и са се канели да те спрат ей така за лафа ....  сега им е дошъл куража 
|
Пет Яну 25, 2008 11:52 am |
|
 |
Tuzarka
|
CHILIEV написа: Tuzarka написа: А накрая като тръгвах, хич не съобразих, че са зад колата и гаааз да превключа от бензин на газ .... мръсна газ и прах в очите ... баш са те задявали те чичковците полицай .. кой знае колко пъти са те заглеждали като минаваш покрай тях и са се канели да те спрат ей така за лафа ....  сега им е дошъл куража 
От както имам колата - от 2,5г. сега ме спират за 2ри път  ....ама по твоята логика трябва всеки ден да ми махат с палката...не благодаря.....Сутрин да ме спират катаджий ми действа зле на нервната система. Аз така се радвах, че по път за работа няма много светофари, няма задръствания, няма ченгета...пък ти сега искаш всяка сутрин да ме причакват да ме спират и да си гукаме  Да, да
|
Пет Яну 25, 2008 12:34 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: ...пък ти сега искаш всяка сутрин да ме причакват да ме спират и да си гукаме  Да, да
аз по принцип нищо не искам ... така де искам някой дреболии :
1. мир по света
2. храна и грижи за гладните деца в Сомалия
3. да се спре глобалното затопляне ....
.. ей такива нещица... но те нямат нищо общо с темата ...
само исках да кажа че са ти хвърлили око, искали са да ти знаят името и телефона ако дадеш евентуално....
може би  в патрулката
така де беше нещо като комплимент 
|
Пет Яну 25, 2008 1:03 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз се сефте ги виждам тия....пък и едва ли са ме набелязали, защото се менкат като дебнат и шанса да са ме засекли повече от 2 пъти едни и същи е минимален. Пък може всичките от 7мо районно да са ме харесали и да са си направили фен клуб  Ей сега тия дето са ме спрели ще допринесат за фен клуба с ЕГН-то ми, адреса ми.Ще се съберат всички голеги в кръг и ще разказват как са ме спрели, с какъв кадифен глас съм ги попитала "има ли някакъв проблем?"
Накрая всички ще въздъхнат и ще си пожелаят утре те да са на смяна на същото място 
|
Пет Яну 25, 2008 1:20 pm |
|
 |
CHILIEV
|
36_2_7
само да не се съберат цялото РПУ пред вас.... (все пак ти имат адреса вече) 
|
Пет Яну 25, 2008 2:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Те ми имат пловдивския адрес....ще пеят под терасата на майка ми  ..най-накрая покрусени от мъка може да видят Фиата на брат ми и него да питат има ли газова и колко харчи.....А той като ги види ще настъпи здраво копчетата за джамовете, че са му бая затъмнени...ще стане весело 
|
Пет Яну 25, 2008 2:47 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Пет Яну 25, 2008 3:15 pm |
|
|