|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Tuzarka написа: До сега си дърпахте ушите...сега мен нападате...айде да не цитирам конкретните приказки, които си звучаха сериозно 
Аз пък вече чувам плющене с камшик  , зарежи тази бухалка - доста поувехтяло средство 
|
Чет Яну 24, 2008 1:41 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: :36_2_29: колко съм хитрааа...тия ще го духат от онлайн телевизията
Я кажи, та и ние да изхитреем 
|
Чет Яну 24, 2008 1:43 am |
|
 |
Arnold
|
Airis написа: зарежи тази бухалка - доста поувехтяло средство 
Старо старо, ама върши работа 
|
Чет Яну 24, 2008 1:43 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ползвах преди малко IPTV....гледах Фокс....само дето Нова тв не я предават, при условие, че даваха филм, а не авторско предаване  ...често не им работят каналите при някакви предавания...ама като гледам и по време на филми....набарах Нова тв от друго място...надиплила съм няколко сайта във Favorites и ги прослушах 
|
Чет Яну 24, 2008 1:45 am |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: Tuzarka написа: До сега си дърпахте ушите...сега мен нападате...айде да не цитирам конкретните приказки, които си звучаха сериозно  Аз пък вече чувам плющене с камшик  , зарежи тази бухалка - доста поувехтяло средство 
С камшика може и да им достави малко удоволствие...а целта е точно обратното...ше ги газа с Фиатката 
|
Чет Яну 24, 2008 1:46 am |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: Airis написа: зарежи тази бухалка - доста поувехтяло средство  Старо старо, ама върши работа 
Аз теб нали още от началото на лафа те почнах с бухалката ...та си привикнал 
|
Чет Яну 24, 2008 1:46 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: набарах Нова тв от друго място...надиплила съм няколко сайта във Favorites и ги прослушах 
Къде е това "място"?
|
Чет Яну 24, 2008 1:47 am |
|
 |
Tuzarka
|
Лъжа лъжа...IPTV нямат Нова Тв 
|
Чет Яну 24, 2008 1:48 am |
|
 |
Tuzarka
|
http://free-live-tv.info и като кликнеш на нова тв ти отваря нов прозорец...там натиска нова тв извън България...качеството е леш....но аз предимно си ги слушам каналите
Иначе ако кликнеш на нова тв от България отваря чрез Неттера, а точно там режат ако има авторско предаване
Бая изръшках интернет една вечер докато намеря някакви безплатни сайтчета..ма то мойто от немотия...да си включа кабелна 
|
Чет Яну 24, 2008 1:50 am |
|
 |
Tuzarka
|
Уф пак ме заразоха..... 
|
Чет Яну 24, 2008 2:08 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Уф пак ме заразоха..... 
Как ги не фана срам поне веднъж. Мъже !
|
Чет Яну 24, 2008 2:10 am |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: Tuzarka написа: Уф пак ме заразоха.....  Как ги не фана срам поне веднъж. Мъже !
Ревът за мен...пък после си бият камшика...аз днес цял ден висях тука...как никой не влезе в кафенето :roll:
|
Чет Яну 24, 2008 2:13 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Или ги уважаваме такива каквито са - или минаваме към самоуважение  средно положение няма :-P
|
Чет Яну 24, 2008 2:16 am |
|
 |
Tuzarka
|
Airis написа: Или ги уважаваме такива каквито са - или минаваме към самоуважение  средно положение няма :-P
Мъ мен нещо ни мъ "уважават"  ...както пее Тони Димитрова..."прииждаш бързо и отминаваш и после 100 беди след теб оставяш"...та и нашите тука така го раздават 
|
Чет Яну 24, 2008 2:21 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Минаваш към самоуважение и си свиркай, бирата докъде я докара - даде ли фира 
|
Чет Яну 24, 2008 2:26 am |
|