|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 5:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
15 минути да ме няма и баба вече си намерил нов тъпк...ч  Ужким само за филма разправяте, така ли? 
|
Чет Яну 24, 2008 12:58 am |
|
 |
Tuzarka
|
Arnold написа: 15 минути да ме няма и баба вече си намерил нов тъпк...ч  Ужким само за филма разправяте, така ли? 
За малко баба да ти се обиди за думата...ама добре че е препоповила двулитровката бира 
|
Чет Яну 24, 2008 1:01 am |
|
 |
Tuzarka
|
Изроди...току що ми направиха онлайн телевизията платена 
|
Чет Яну 24, 2008 1:04 am |
|
 |
Paparac
|
Arnold написа: 15 минути да ме няма и баба вече си намерил нов тъпк...ч  Ужким само за филма разправяте, така ли? 
Опааа, чакай сега малко, колега. С най-добър тон, нещо си нервозен тая вечер. Ти също не си лупкал бабка, нали идеята е да си правим бъзици, не да се впрягаме насериозно. Не ме карай да ти затварям хубавата тема, дето толкова зора давахте за нея. Всъщност когато беше затворена други направиха възможното тя да бъде отворена, теб те нямаше. 
|
Чет Яну 24, 2008 1:07 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Изроди...току що ми направиха онлайн телевизията платена 
Огин да ги изгори, както се бъзика един приятел 
|
Чет Яну 24, 2008 1:08 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
 Не съм жена...не ме бройте!
Ейййй, кога успяхте да изпишете под носа ми 64 страници? То не се изчита това....но общо взето влязох в ритъма...!Само не разбрах докъде я докарахте с броенето? Една активна баба видях в началото, която се държи и до момента!
Чудя се аз Paparac защо ми отговаря по нощите на личните съобщения, а той лафи в кафенето!
Много сте готини всички!
|
Чет Яну 24, 2008 1:08 am |
|
 |
Tuzarka
|
АААА не искам да спорите....ако ще е така излизам от форума!!!
МАй всичко е майтап, ама от този дето трудно се разбира!!!!
|
Чет Яну 24, 2008 1:09 am |
|
 |
Arnold
|
Paparac, ако съм, както го каза "нервозен" е, защото нещо ми цепят нета цяла вечер през 15 минути за по 15 минути. Няма нищо общо с теб или баба, нито с форума. Не съм искал да изгледам недобронамерен, а и с админи сериозни заяжданици ми е ясно, че не водят до добър край.

|
Чет Яну 24, 2008 1:16 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Окт 13, 2005 7:45 pm Мнения: 152 Местоположение: Благоевград
|
Tuzarka написа: АААА не искам да спорите....ако ще е така излизам от форума!!!
МАй всичко е майтап, ама от този дето трудно се разбира!!!!
Струва ми се, че твоето излизане ще сложи край на изборяването и ще изчерпи тази тема, която така или иначе още от самото начало беше изкривена като смисъл и съдържание.
Колкото до майтапа....на майтап най-лесно се казват всички истини!
Така че просто поукротете речника и дайте нова насока на разговорите!
|
Чет Яну 24, 2008 1:18 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението 
|
Чет Яну 24, 2008 1:18 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
|
И наистина ми е любопитно дали сте успели да преброите жените във форума?
|
Чет Яну 24, 2008 1:19 am |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението 
Бухахахаха, нИдеЙ ся, така, майна. Как тъй ша нъ бииш? 
|
Чет Яну 24, 2008 1:20 am |
|
 |
Tuzarka
|
manot24 написа: И наистина ми е любопитно дали сте успели да преброите жените във форума?
Още не са преброени 
|
Чет Яну 24, 2008 1:21 am |
|
 |
manot24
Кара Фиатче 126
|
Tuzarka написа: Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението 
Боя не е решение макар, че понякога има смисъл от него!
|
Чет Яну 24, 2008 1:21 am |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Ех как ша въ ступам....сега на мен ми секна настроението  Бухахахаха, нИдеЙ ся, така, майна. Как тъй ша нъ бииш? 
Как тъй...тъй....запрятам ръкавите до лакътя, слагам маската на войната и въ почвам 
|
Чет Яну 24, 2008 1:22 am |
|
|