|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 12:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Arnold
|
Tuzarka написа: Arnold написа: Ама баба не е ли пу запечат за мен си?  Така добре, че съм с чадър...че както си ме заплю  ...мъ баба съ котира скъпо....5 крави, 6 овце и къща в Бистрица 
Щом баба иска овце и крави, а не мерцедес и телефончета верту, бива. Само това с къщата не знам как ще се уреди. 
|
Вто Яну 22, 2008 12:34 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ццц...къщата с открит и закрит басейн, тенис корт, голф игрище, конна база...МОЛ в двора, до МОЛ-а да има OUTLET...там както си е ред - етаж са спа център, етжа са фитнес, етаж на удоволствия...бих казала и с оглед на любовта ми към животните - отделна 2етажна къща за спасени котенца и кученца  и няколко негъря лятото да ми веят с палмови листа
Самата скромност 
|
Вто Яну 22, 2008 12:36 am |
|
 |
Arnold
|
От всичките неща, дето ги иска баба, не схващам само това за оутлет-а? Баба носи дрехи стара колекция от миналата година при такава къща с голф игрища и така нататък?
|
Вто Яну 22, 2008 12:45 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аутлета ще е за дружки с по-малки финансови изисквания, а може би за благотворителност....баба си хареса куче за 2етажната къща 
|
Вто Яну 22, 2008 12:47 am |
|
 |
Arnold
|
И какво е четириногото?  Само да не речеш пинчер 
|
Вто Яну 22, 2008 12:49 am |
|
 |
Tuzarka
|
Едно кученце залято с киселина...нали съм добра душа....ама реално не мога да си го взема
http://www.bezdom.info/index.php?option ... &Itemid=95
Иначе аз съм коткарка...по настоящем без рожбички 
|
Вто Яну 22, 2008 12:55 am |
|
 |
Arnold
|
Видях аз, че си котарка, ама само едното коте беше починало, лека му пръст на четириногия любимец, а другото къде е 
|
Вто Яну 22, 2008 1:00 am |
|
 |
Ronaldinho
|
браво за разделчето,иначе нали не значи това,че нови каки няма да си показват снимките,все е за това изначално темичката 
|
Вто Яну 22, 2008 1:03 am |
|
 |
Tuzarka
|
В Пловдив е...майка я гледа..тя първо беше котка за мен..но после майка пое грижите за нея..и така 10 години
Сега чакам да си намеря някое мъниче в беда(като онова дето вече е ангелче)
Ronaldinho...и аз чакам още жени 
|
Вто Яну 22, 2008 1:07 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: Ronaldinho...и аз чакам още жени 
И за какво са ти,извини ме за въпроса? Жени? Нали искаше снимки на голи мъже? 
|
Вто Яну 22, 2008 1:12 am |
|
 |
Tuzarka
|
Тьй да се каже ще сравнявам и ще реша към кой бряг да мина  Пък щом става въпрос за зяпане....винаги на линия....
А ти къде се беше изгубил тези дни? Бързо си признай без бой? Аз тук теми за чат отварям, чаках подкрепа.....е, пак имаше + резултат
|
Вто Яну 22, 2008 1:16 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: Тьй да се каже ще сравнявам и ще реша към кой бряг да мина  Пък щом става въпрос за зяпане....винаги на линия.... А ти къде се беше изгубил тези дни? Бързо си признай без бой? Аз тук теми за чат отварям, чаках подкрепа.....е, пак имаше + резултат
Не бях влизал във форумите два дни, а може и три да бяха. Това за зяпането...  Ей ти го да го зяпаш  Ти не говориш сериозно за бреговете 
|
Вто Яну 22, 2008 1:25 am |
|
 |
Tuzarka
|
Разбира се, че не говоря сериозно за бреговете....баба е изкукал дъртейджър..още съм си твърдо на нормалния бряг..макар, че има предложения да преплувам  Дай да го зяпам бре....аз по диференциали не си падам...дай нещо по-така 
|
Вто Яну 22, 2008 1:29 am |
|
 |
Arnold
|
Tuzarka написа: Дай да го зяпам бре....
Да го какво зяпаш, кое?  Тук? 
|
Вто Яну 22, 2008 1:36 am |
|
 |
Tuzarka
|
КАк кое...силното мъжко рамо...па ако дадеш бицепс и трицепс...няма да се оплача 
|
Вто Яну 22, 2008 1:37 am |
|
|