Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Чилиев...манияк в храстите 
|
Пет Яну 18, 2008 10:45 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Звънях на среднощни куриери, пита ме младежа какво ще пращам и му отговорих вино. Рече че не поемали отговорност за целлостта на пратката
Малко ли снимки на поразголени жени има, искаме и ние на мъжееее 
|
Пет Яну 18, 2008 10:56 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Днес няма да ни огрее.....аз изчезвам...Айрис внимавай да не се нафиркаш и утре като вляза във форума да вида твой разголени снимки 
|
Пет Яну 18, 2008 11:08 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Днес няма да ни огрее.....аз изчезвам...Айрис внимавай да не се нафиркаш и утре като вляза във форума да вида твой разголени снимки 
Тържествено обещавам - няма 
|
Пет Яну 18, 2008 11:11 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Вярвам в теб  Хайде чао на всики пишещи и всички скрити в храстите
|
Пет Яну 18, 2008 11:13 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Tuzarka написа: Вярвам в теб  Хайде чао на всики пишещи и всички скрити в храстите
Чавус 
|
Пет Яну 18, 2008 11:14 pm |
|
 |
CHILIEV
|
колеги съфорумци - мъже, засрамете се (вкл. и аз) оставихме дамите сами тази вечер ...
(аз имам уважителна причина за тази вечер) 
|
Пет Яну 18, 2008 11:21 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: колеги съфорумци - мъже, засрамете се (вкл. и аз) оставихме дамите сами тази вечер ... (аз имам уважителна причина за тази вечер) 
Аз съм си в много приятна италианска компания  . Пак за докторчето да питам, оздравях ама ми трябва контролен преглед 8-)
|
Пет Яну 18, 2008 11:30 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: Аз съм си в много приятна италианска компания  . Пак за докторчето да питам, оздравях ама ми трябва контролен преглед 8-)
кажи какъв го искаш само  ... малък, голям, дебел ... така де за доктора питам ..
ааааа.. и с какво да го пратя .. предлагам с булдозера или с някой ЗИЛ че да не можеш да се възползваш от превоза му като предния път ... 
|
Пет Яну 18, 2008 11:43 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
Искам този и пращай докато не съм изпила виното, че ще трябва да ми дава утре антимахмурлин
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Яну 18, 2008 11:57 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: Искам този и пращай докато не съм изпила виното, че ще трябва да ми дава утре антимахмурлин
изпращам го ... даже съм му тикнал бутилка хубаво бяло вино в колата... получавай и споменавай с добро
очаквам да споделиш резултатите от прегледа 
|
Съб Яну 19, 2008 12:00 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
|
CHILIEV написа: Airis написа: Искам този и пращай докато не съм изпила виното, че ще трябва да ми дава утре антимахмурлин изпращам го ... даже съм му тикнал бутилка хубаво бяло вино в колата... получавай и споменавай с добро очаквам да споделиш резултатите от прегледа 
Разчитай, този път няма да му ям превоза. Хиляди благодарности и сполай ти - голям да .. порасне 8-)
|
Съб Яну 19, 2008 12:04 am |
|
 |
CHILIEV
|
Airis написа: CHILIEV написа: Airis написа: Искам този и пращай докато не съм изпила виното, че ще трябва да ми дава утре антимахмурлин изпращам го ... даже съм му тикнал бутилка хубаво бяло вино в колата... получавай и споменавай с добро очаквам да споделиш резултатите от прегледа  Разчитай, този път няма да му ям превоза. Хиляди благодарности и сполай ти - голям да .. порасне 8-)

|
Съб Яну 19, 2008 12:11 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пон Яну 21, 2008 12:03 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Пон Яну 21, 2008 12:08 pm |
|
|