Дата и час: Съб Юни 21, 2025 9:29 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Arnold написа:
Tuzarka написа:
Къде се скри колегата Арнолд???

O, липсвах ти, така ли, baby :flower open:

Тук ми намирисва на латино сериалски капан :D

Вто Яну 15, 2008 12:37 am
UNREAD_POST 
Не, капан няма, има скрит трап, от който да те отвлека през девет планини в десета.
Поради съвременността на ситуацията може да се каже от девет града в десети. :36_2_41:
Само че ти си дошла вече в правилния град.

Вто Яну 15, 2008 12:40 am
UNREAD_POST 
Май трябва останалите да си ходим :36_2_46:

Вто Яну 15, 2008 12:41 am
UNREAD_POST 
На въпроса ти одеве - да живея в София от скоро!
Щял да ме отвлече...сякаш не знаеш каква беля ще си навлечеш с баба..тя е мъжко момиче :D

Вто Яну 15, 2008 12:42 am
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Май трябва останалите да си ходим :36_2_46:

Шт не бягай...страх ме е да остана само..виж как ме заплашват

Вто Яну 15, 2008 12:43 am
UNREAD_POST 
Мдааам мисля си че сме нежелани :)

Вто Яну 15, 2008 12:45 am
UNREAD_POST 
Май сериала свърши предсрочно.... :-(

Вто Яну 15, 2008 12:46 am
UNREAD_POST 
Не е бре ще измисли нещо има много време все пак гоня много епизоди трябва да се позабавя темпото. Може да се появи Аирис и Верони дето са били близки с Арнолд и да покажат разни компромати срещу него и колегата чилиев може да се появи да те спаси ;) има много варианти трябва само да се измисли като хората.

Пп: Добре че не съм на бачкане, че ако работех някъде щяха да са ме уволнили вече. Не излизам от този форум :)

Вто Яну 15, 2008 12:52 am
UNREAD_POST 
I'm leaving...демек - напущъм Въ

Вто Яну 15, 2008 12:54 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Шт не бягай...страх ме е да остана само..виж как ме заплашват

Няма, а и не бягам. :D

Вто Яну 15, 2008 12:54 am
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Може да се появи Аирис и Верони дето са били близки с Арнолд и да покажат разни компромати срещу него и колегата чилиев може да се появи да те спаси ;) има много варианти трябва само да се измисли като хората.

Я раздуй, че това не го знаех :roll:

Вто Яну 15, 2008 12:56 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Щял да ме отвлече...сякаш не знаеш каква беля ще си навлечеш с баба..тя е мъжко момиче :D

Това ще бъде нежно отвличане, без въжета, маски и подобни неща. Против? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

пп.И аз не знаех за veroni и Airis. Я да ми кажете каква е работата, явно пропускам нещо :not listening:

Вто Яну 15, 2008 12:59 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Олеле, мамайчице!!! Както казва Мечо Пух!!! Какво сте направили, бе хора!!?? 22стр. за по-малко от 48 часа. Отне ми близо час да ги прочета всичките. Ама си струваше. И това е само с две включили се колежки. Ами ако изпълзят и останалите, админите ще трябва да подготвят документите за Гинес. Бравос!!!

Вто Яну 15, 2008 1:00 am
Профил
UNREAD_POST 
Амииии нещо от сорта съм го замислил (само да не се обиждат колежките) на ергенското парти на Арнолд са били той е обещал на Тузарката че няма да пипа чужно но се е насвяткал (колега не се обиждай и ти ;) ) и правил това онова. После ги е накарал да си замълчат като им е бутнал някой лев, но сега те искат отмъщение и се появяват със снимков материал ;)

Вто Яну 15, 2008 1:00 am
UNREAD_POST 
abarth77 написа:
Олеле, мамайчице!!! Както казва Мечо Пух!!! Какво сте направили, бе хора!!?? 22стр. за по-малко от 48 часа. Отне ми близо час да ги прочета всичките. Ама си струваше. И това е само с две включили се колежки. Ами ако изпълзят и останалите, админите ще трябва да подготвят документите за Гинес. Бравос!!!

Или аз не мога да броя, или са повече от две. :36_2_33:

Вто Яну 15, 2008 1:01 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 637  Следваща