Дата и час: Чет Юни 19, 2025 11:12 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:

Ааа, значи са ми гледали сеира.... юзърките :D И реално колко са на брой?

По - скоро са ни гледали сеира, но поне имаше какво да се види. :D

Или им е забивал форума /причината в моя случай/. За статистиката да се добавя в многолюдният списък :P

Пон Яну 14, 2008 3:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
:36_2_33: ще ме уморите....сега и име ми излезе...нали знаете куче, което лае - не хапе

Пон Яну 14, 2008 3:53 pm
UNREAD_POST 
Ххахахаах става :). Приемам още предложения за заглавие на новия хитов латино сериал. Вече имам идея за 1-вата серия. 40 минути Тузарката си реше косата и се облича за сватбата която не иска да се състои. 20 мин реклами. Това е. Все пак трябва да гоня Дързост и Красота, а той нали е 400000000000 серии :). Така че...сега мисля 2-рия епизод. А между другото Тузарката се жени за Арнолд, но той и е изневерил с някоя друга и сега тя не иска да се омъжва за него, но уви родителите са се разбрали. Защото Арнолд притежава невероятно имение и много много много пари :). Отглежда и добитък от който капят също много пари!

Пон Яну 14, 2008 3:55 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Баба дет съ вика съ е дала на един :roll: .

Май ви попарих лекичко?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Баба пак почна да ни менти :36_2_33:

Пон Яну 14, 2008 3:58 pm
UNREAD_POST 
Аз не мога да работя с Photoshop. Поназнайвам Coreldraw. Иначе на Mаcromedia ползвам приложението за графичния дизайн (забравих името) и там си оформям визията. Спряла съм до визията, защото това много ме влече и гледам да го изпипам. И съм си създала фърст пейдж в основната програма

Пон Яну 14, 2008 3:58 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
е такава увлекателна тема не бях чел :36_2_25: майтапа на страна но заприличва на латино

Пон Яну 14, 2008 3:59 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не мента бре :D Сега и доказателства ще искаш...къде се нябутах и аз :D

Пон Яну 14, 2008 3:59 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Ххахахаах става :). Приемам още предложения за заглавие на новия хитов латино сериал. Вече имам идея за 1-вата серия. 40 минути Тузарката си реше косата и се облича за сватбата която не иска да се състои. 20 мин реклами. Това е. Все пак трябва да гоня Дързост и Красота, а той нали е 400000000000 серии :). Така че...сега мисля 2-рия епизод. А между другото Тузарката се жени за Арнолд, но той и е изневерил с някоя друга и сега тя не иска да се омъжва за него, но уви родителите са се разбрали. Защото Арнолд притежава невероятно имение и много много много пари :). Отглежда и добитък от който капят също много пари!

да обаче аз останах с впечатлението че освен не ще да се жени тузарката си има приятел и си иска да си е с него .. може би даже ще си излюпи чавенце... ама това са само слухове ... :D :D :D
... а дали ще има сватба ще видите в следващия епизод :cool: :D :D :D :D

Пон Яну 14, 2008 4:00 pm
UNREAD_POST 
Airis написа:

Или им е забивал форума /причината в моя случай/. За статистиката да се добавя в многолюдният списък :P

То и памперси се предлагаха по едно време, нормално е да забие, само че не форума.

Пон Яну 14, 2008 4:00 pm
UNREAD_POST 
vaskobravo написа:
е такава увлекателна тема не бях чел :36_2_25: майтапа на страна но заприличва на латино

Днес е втора серия. Сериалът ще е минимум 365 серии. :D

Пон Яну 14, 2008 4:01 pm
UNREAD_POST 
Тузарке май остава да деля парите с Чилиев. :) Той повече се е отдал на мечтата ми да направя 400000000 сериал така че разтрогвам договора...

Пон Яну 14, 2008 4:02 pm
UNREAD_POST 
Ама после ще се окаже, че Тузарка е лесбийка и е от извънземен прозход :D

Пон Яну 14, 2008 4:03 pm
UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Тузарке май остава да деля парите с Чилиев. :) Той повече се е отдал на мечтата ми да направя 400000000 сериал така че разтрогвам договора...

Щом ще скъсваме, аз ви оставям сами да си лафите!

Баба сваля чененцето и отива в обедно-следобедна почивка. Довечера може и да се вясна за малко.

Пон Яну 14, 2008 4:04 pm
UNREAD_POST 
Това към 123123123123 серия :) не им разкривай сюжета че няма да има зрители и с Чилиев ще останем на сухо

Пп: Не скъсваме бре :) как ще скъсаме даже не съм си помислял такова нещо :D

Последна промяна m1t3t0 на Пон Яну 14, 2008 4:05 pm, променена общо 1 път

Пон Яну 14, 2008 4:04 pm
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
да обаче аз останах с впечатлението че освен не ще да се жени тузарката си има приятел и си иска да си е с него .. може би даже ще си излюпи чавенце... ама това са само слухове ... :D :D :D

... а дали ще има сватба ще видите в следващия епизод :cool: :D :D :D :D

Това е тъжната и трагична истина, CHILIEV. Видиш ли хубава жена, все е заета. Гледам и veroni почнала в другата тема за мъж си да приказва, та и там сте ударили гредата. :wowwow:

Ама това не пречи, не се знае знае ли се. :36_2_29: В тази тема също :sex:

Пон Яну 14, 2008 4:05 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 637  Следваща