|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 11:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
 Проблем с централното!
Искам да знам на моето Пунто дали задните врати са включени равноправно като предните, защото като ги отварам вечер , не светва лампа, като остава задна врата отворена и затвора централното то не връща ами си заключва предните  да не би майстора алармаджия да е прецакал нещо , иначе от дистационното се заключват и отключват всички!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Яну 09, 2008 4:56 pm |
|
 |
Rokambol
|
На някой модели са равноправни, на други не. Предполагам, че при теб е втория вариант. Обърни се към "майстора" да преправи свързването.
|
Сря Яну 09, 2008 5:08 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
|
Сря Яну 09, 2008 5:14 pm |
|
 |
Rokambol
|
Алармата трябва да бъде така свързана, че да реагира с променен звук при опит за заключване и отворена врата, която и да е, вкл и задната.
|
Сря Яну 09, 2008 5:22 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
|
мисля че си реагира!
|
Сря Яну 09, 2008 5:27 pm |
|
 |
Rokambol
|
Тогава имаш проблем с централното. При незатворена врата трябва да заключи и пак да отключи. Поне при мен е така. И на двете коли.
|
Сря Яну 09, 2008 6:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|