|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Антивирусна програма за Windows
Автор |
Съобщение |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
 Антивирусна програма за Windows
Колеги препоръчайте някоя добра антивирусна програма, ако може и с линк ще е екстра. Изключвам NOD32 и Norton, OS на машината е Windows XP. Service Pack 2.
|
Сря Дек 19, 2007 9:17 am |
|
 |
LEVSKI
|
Аз съм привърженик на ето тази "Symantec.Antivirus.Corporate.Edition.V10". Ако искаш дай някакъв имейл да ти я пратя.
|
Сря Дек 19, 2007 10:01 am |
|
 |
malkata.ve6tica
Кара Симсонка
Регистриран на: Чет Юли 19, 2007 9:13 am Мнения: 58 Местоположение: София 16 Студентски
|
Ако търсиш нещо леко BitDefender е едно прилично решение, имаше фри едишън из датата някъде, аз ползвам него вкъщи (поне докато не се издъни  , което още не се е случило ), но не е най-новата версия мисля.
Това е последната версия от официалния сайт http://download.bitdefender.com/resourc ... ee_v10.exe.
По принцип най-добрия антивирус е да си качиш един линукс  //това обаче е въпрос на вкус :-) не искам да подхващам вечната тема ЛинуХ вс Винбоз 
_________________ Няма невъзможни неща
|
Сря Дек 19, 2007 10:14 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Една сравнително "лека", ефективна и напълно безплатна антивирусна програма, е AVAST - www.avast.com .
Другата, която ползвам вече няколко години, е F-Secure. В момента съм с F-Secure Client Security 7.01. Има си и Internet Shield, по подразбиране доста недружелюбен към всичко, което може да доведе до неправомерен достъп до компютъра, включително и към собствената му мрежова карта  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Дек 19, 2007 10:18 am |
|
 |
CHILIEV
|
NOD 32
Кaspersky antivirus
avast antivirus
Panda Platinum
Norton antivirus
моето мнение
сигурност - Kasperski
лесна инсталация и употреба - NOD [/i]
дано съм ти бил полезен
поздрави 
|
Сря Дек 19, 2007 10:24 am |
|
 |
Trojaneca
|
6 месеца карах с Аваст, много добра програма, но е тежка. Сега съм без антивирусна, нито вирус, нито адуер, нито дявол...пък ще видим 
|
Сря Дек 19, 2007 12:03 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Eferalagan или Aспирин на Байерн 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Дек 19, 2007 12:20 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
bmahob написа: Eferalagan или Aспирин на Байерн 
Изброените не са антивирусни медикаменти, а облекчаващи симптомите такива - т.е. не ми вършат работа
Хиляди благодарности към отзовалите се, довечера ще направя трудният избор.
|
Сря Дек 19, 2007 3:39 pm |
|
 |
sota
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 5:49 pm Мнения: 84 Местоположение: София щат Люлин 5
|
Пробвай AVG internet security . 
|
Сря Дек 19, 2007 5:39 pm |
|
 |
rumen59
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 8:19 pm Мнения: 97 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Антивирусна програма за Windows
Airis написа: Колеги препоръчайте някоя добра антивирусна програма, ако може и с линк ще е екстра. Изключвам NOD32 и Norton, OS на машината е Windows XP. Service Pack 2.
AVG Free Editor -----Program version 7.5.503
или"Avast". РС работи с двете нормално.
|
Сря Дек 19, 2007 9:33 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
kaspersky + Spyware Doctor nema mardane ;))) moje i samo Spyware ... ;) другите ако не даваш пачки не струват 
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Сря Дек 19, 2007 11:42 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Mоята е Avast.
ЛОви всичко- 2 г. без преинстал, откакто я инсталирах,
а преди бях като абонат на сервизите! 
|
Чет Дек 20, 2007 12:00 am |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
FiatPunto1.1 написа: kaspersky + Spyware Doctor nema mardane ;))) moje i samo Spyware ... ;) другите ако не даваш пачки не струват 
Той и за касперки принципно се дават пари,друг е въпроса ,че всички ползваме кракнати версии или използвани ключове,а колко троянци има само в тези кракове неможем и да си представим 
|
Чет Дек 20, 2007 12:11 am |
|
 |
LEVSKI
|
В интерес на истината, ако смяташ антивирусната да те опази, готви се за формат. Всеки божи ден имам разправии с подобни юзъри. Те си мислят, че имаш ли антивирус, проблеми никакви, и се ровят на кое, знаете къде. Всеки път, на въпроса, "Добре нали имам антивирусна програма?" им отговарям по един и същ начин, "Това че имаш шофьорска книжка, пази ли те от катастрофа?". Ако някой смята че интернет е място служещо само за теглене на музика, филми, игри и сайтове за запознанства и чатове, то несъмнено ще си докара главоболия. На антивирусна не може да се разчита, имам наблюдения върху няколко. Например:
Нод32 - Пуска доста троянци, особено ако ги е имало преди да е качен, после се множат като зайци, ако от първия път объркаш нещо с крак-ването и, може и Уин-а да си омажеш.
Нортън и всичко на Симантек - Единствената антивирусна програма, която първо пуска вируса на компютъра, и после го лови.
Ф-прот - Много често се рови там където не му е работата, може да захапе голяма част от ресурса на компютъра, особено при стартиране на интернет експлорера, с друг браузър се държи по добре.
АВГ фри - Разграден двор, няма начин да ти оправи вече омазан с вируси Уин.
Панда - понякога така лудва локалната мрежа, че може само компютъра на който е инсталирана да остане с интернет.
касперски - нямам преки наблюдения, но нито веднъж не е успял да се докаже при мен, винаги е просто още едно нещо зареждащо се в паметта.
|
Чет Дек 20, 2007 12:20 am |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Аз съм привърженик на ето тази "Symantec.Antivirus.Corporate.Edition.V10". Ако искаш дай някакъв имейл да ти я пратя. LEVSKI написа: Нортън и всичко на Симантек - Единствената антивирусна програма, която първо пуска вируса на компютъра, и после го лови.
И сега как да тълкувам това?  Падаш си по антивирусни, дето първо го пускат вируса и после почват да се заяждат с него
Аз съм привърженик на Касперски, даже тоя последния, дето го ползвах, преди да ми блеклистнат номера за активация, смея да твърдя, че много малко товареше. А това преди време беше проблем номер едно за тая руска антивирусна.
|
Чет Дек 20, 2007 12:48 am |
|
|