|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 6:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Индикатор power/economy на DGT табло
Автор |
Съобщение |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Индикатор power/economy на DGT табло
tonov написа: Двете лампички, зелена и жълта, които светят съответно при икономичен и натоварен режим на двигателя, светят както си искат :arrow: до 3000 об/мин независимо колко газ давам свети зелено, а жълтата светва след като мина 3000 об/мин до края. Това нормално ли е? Или се е пре***л някой тъп датчик :twisted: ?
и на мен ми правеше така само че на 2200 оборота поразгледах го и се оказа че се е пробило маркучето за вакума смених го и сега си бачка супер, така че виж и при теб да не е това
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Сря Авг 24, 2005 6:41 pm |
|
 |
Petko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 9:53 am Мнения: 155 Местоположение: Велико Търново
|
За кое маркуче става дума.Това което отива към MAP сензора или има едно отпред на смукателния колектор, до един датчик мисля, че е за температурата на въздуха. Става дума за Темпра 1.8 i.e. SX
_________________ Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
|
Пет Авг 26, 2005 1:10 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
Petko написа: За кое маркуче става дума.Това което отива към MAP сензора или има едно отпред на смукателния колектор, до един датчик мисля, че е за температурата на въздуха. Става дума за Темпра 1.8 i.e. SX ами аз съм с другия мотор159А4000 и при мен е само едно маркуче което влиза във въпросния датчик и другия му краи взима вакум от смук тръби при теб не знам как е
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Пет Авг 26, 2005 5:45 pm |
|
|