|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Май 20, 2025 11:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Подгряващи свещи JTD мотори
Автор |
Съобщение |
sok1
|
 Re: Една лампа свети на таблото
Rokambol написа: ...Самата проверка не трябва да отнеме повече от 3-4 сек. Ако лампата свети или светне при работещ мотор, това е индикация за повреда в някой основен възел - локализира се в сервиз с подходящо оборудване (диагностика). ...
Не че съм от лесно притеснителните, но моята "Умна дюза" гасне окол 1/2 до 1 секунда след като запали двигателят. При движение за сега не е дори и мремигвала. Колата си върви (пу, пу) и всичко си е ОК (пу,пу). На диагностика също не ми показа, че има проблем. И предполагам, че проблема сам си го измислям, но все пак какво ти е мнението?
|
Пет Дек 07, 2007 11:40 pm |
|
 |
2she
Кара балканче
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 8:36 pm Мнения: 44 Местоположение: Карлово
|
wert1969 написа: Здравейте колеги нов съм във форума и искам да питам за едно проблемче на Фиат Мареа 1,9jtd 1999г. Уикенд. Та иде реч за една лампа на таблото която изобразява пръскаща дюза. Знае ли някой какво означава това и има ли връзка с това че колата не може да загрее повече от 50-60 градуса. Благодаря. и при мен се полу4и това.и след като смених термостата нямам проблеми.затова 4е по4ни от него 
_________________ BRAVA 1.9JTD
|
Съб Дек 08, 2007 11:52 am |
|
 |
nikib
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Дек 02, 2007 7:28 pm Мнения: 5 Местоположение: Бургас
|
Aко някой го интересува как работи системата за подгряване на фиат мареа/браво/брава ТД/JТД да пита.
Не купувайте подгревателни свещи ecogolden зелена кутийка.Словенските ИСКРА са добри и евтини.
|
Сря Дек 19, 2007 1:17 pm |
|
 |
Rokambol
|
sok1 написа: Rokambol написа: ...но моята "Умна дюза" гасне окол 1/2 до 1 секунда след като запали двигателят. При движение за сега не е дори и мремигвала. Колата си върви (пу, пу) и всичко си е ОК (пу,пу). На диагностика също не ми показа, че има проблем. И предполагам, че проблема сам си го измислям, но все пак какво ти е мнението?
Някъде в ръководството четох, че дюзата трябва да угасне до 3-5 сек. Ти влизаш в рамките, така че нямаш основание за притеснение, пу, пу 
|
Сря Дек 19, 2007 5:42 pm |
|
|