|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Форумен календар 2008, пращайте снимки на колите си!
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
Видяхте ли снимките, въпросът е, че част от тях ги има сок1 в оригинал, друга аз, трета самите собственици на колите, няма да е лошо на колегата CHILIEV да му ги пратим на мейла всичките в оригинален голям размер.
|
Сря Ное 28, 2007 9:17 pm |
|
 |
sok1
|
Paparac написа: ...въпросът е, че част от тях ги има сок1 в оригинал...
Да, ама вече не. Не съм предполгал, че точно тези снимки ще се използват за нещо друго, особено пък за календар... А и личното ми мнение, че за календара снимките трябва да са натюр - без допълнителна обработка. Но факта си е факт - няма оригинали.
Да не забравяме, че идва пак неделя - ще има нови снимки. Може пък да станат по-добри. А и не е казано, че само аз трябва да снимам. Има други "смени" по света... 
|
Сря Ное 28, 2007 9:50 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: А и не е казано, че само аз трябва да снимам. Има други "смени" по света... 
Е да, ама ти изкупи последните 300 ленти, а и си се запасил още от 82-ра 
|
Сря Ное 28, 2007 10:37 pm |
|
 |
CHILIEV
|
ето я и моята красотЪ
тя е в бокса и снимнките са малко стари ама с тях ще кандидатствам засега 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Ное 28, 2007 10:44 pm |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Paparac написа: ...въпросът е, че част от тях ги има сок1 в оригинал... Да, ама вече не. Не съм предполгал, че точно тези снимки ще се използват за нещо друго, особено пък за календар... А и личното ми мнение, че за календара снимките трябва да са натюр - без допълнителна обработка. Но факта си е факт - няма оригинали. Да не забравяме, че идва пак неделя - ще има нови снимки. Може пък да станат по-добри. А и не е казано, че само аз трябва да снимам. Има други "смени" по света... 
Как може такива работи да правиш? :(
@CHILIEV, а ти добре си я нагласил машинката 
|
Сря Ное 28, 2007 10:48 pm |
|
 |
Trojaneca
|
|
Чет Ное 29, 2007 1:46 am |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: Видяхте ли снимките, въпросът е, че част от тях ги има сок1 в оригинал, друга аз, трета самите собственици на колите, няма да е лошо на колегата CHILIEV да му ги пратим на мейла всичките в оригинален голям размер.
нямам нищо против идеята .... според мен обаче е по добре първо да си видим колите и да харесаме, кои снимки ще участват след това - спечелилите - на мейла ми
въпреки че като гледам няма много колици така че може направо да ги събирам ...
и двата варианта са удачни, само искам да помоля да сложим някакъв краен срок (предлагам около 15-ти)
и още нещо да кажа ... не гарантирам 100% супер готин , страхотен и невероятен календар.. все пак не съм чак супер добър на дизайните въпреки че се занимавам  ....
всеки , който има желание да барне един календар , хем ще има избор ... който се интересува , да пише ... мога да споделя опит от проблемите, които имах с предния ми календар 
|
Чет Ное 29, 2007 10:50 am |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: @CHILIEV, а ти добре си я нагласил машинката 
10Х  ... тя фиатката ако знае още какво и мисля ...
дето има една приказка "ако можеше да говори .... а , ако можеше да бяга " хехехе 
|
Чет Ное 29, 2007 10:52 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Отивам да я мия после и довечера на мейла ти......  та да има един абарт на календара  ....
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Чет Ное 29, 2007 11:21 am |
|
 |
CHILIEV
|
добре ... очаквам всички коли на мейла ми georgi@chiliev.com
моля пишете на кирилица и слагайте заглавие на мейла от рода на "за календара" или нещо подобно
понеже получавам едни спамове и трия наред  ще се старая да връщам мейл с потвърждение
|
Чет Ное 29, 2007 11:26 am |
|
 |
m1t3t0
|
Моя цифров фотоапарат е прецакан. Така че няма как да я снимам моята. А и трябва да я позамия малко че пак е станала камофлажна като БТР  хахаха
|
Чет Ное 29, 2007 3:49 pm |
|
 |
Paparac
|
grigor_j написа: Отивам да я мия после и довечера на мейла ти......  та да има един абарт на календара  ....
E, та пусни колицата и тук да я видим. Аз предлагам да се събират снимки до 10-и, след това да се пусне едно гласуване за седмица и накрая спечелилите 12 автомобила влизат в календара. Така че, действайте и показвайте машините си тук.
ЕДИТ: А ако ще е еднолистен календара може и повече колици да се сложат.
|
Чет Ное 29, 2007 5:34 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
аз точно това имах в предвид да се сложи срок - та последно 10-ти или 15-ти :roll:
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Чет Ное 29, 2007 8:29 pm |
|
 |
CHILIEV
|
извинявам се за неудобството на всички колеги ....
моля изпращайте материалите за календара на lancorporation@abv.bg за всеки получен мейл ще връщам потвърждение в рамките на 5-6 часа ...
утре(петък) няма да съм в града , така че може да се забавям с потвържденията
|
Чет Ное 29, 2007 11:20 pm |
|
 |
sok1
|
CHILIEV написа: за всеки получен мейл ще връщам потвърждение в рамките на 5-6 часа
Ако може потвърждението за мен да е във вид на биричка... 
|
Чет Ное 29, 2007 11:23 pm |
|
|