Дата и час: Вто Май 20, 2025 10:10 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Вдига сама обороти ! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Вдига сама обороти !
Въпроса ми е от какво според вас може да се вдигат сами оборотите на колата ми след като е вкарам в критични обороти на първа скорост и след това е изключа от скорост ? Оборотите падат до 1000 и веднага след това скачат сами на ~ 2000 оборота държи ги 5-6 секунди и падат сами . Като е карам нормално без форсиране го няма този проблем ! Всички консумативи са сменени скоро .

Нед Ное 18, 2007 12:03 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Сменях термостатат но ефекта бе6е малак.Сега пак 6те го сменям и дано се оправи.Но само от термостатат го дават 4е идва проблема.така 4е го смени пак виж как 6те е. :cool:

Сря Дек 19, 2007 10:51 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
dadafo написа:
Сменях термостатат но ефекта бе6е малак.Сега пак 6те го сменям и дано се оправи.Но само от термостатат го дават 4е идва проблема.така 4е го смени пак виж как 6те е. :cool:

Колега, сериозно ли говориш? Каква е връзката на термостата с оборотите? При мен се появи този проблем, при първото запалване на мотора, след смяната на термостата. Прави го много рядко, дори вече 2-3 седмици не съм имал проблем. Но след форсиране, дори и на място, се е случвало да го прави.

Сря Дек 19, 2007 11:10 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
При положение , че всичко друго е наред , пали , гасни , върви е пропушва от време на време малко повече и не върви както трябва но мисля , че е от системата за рецирколация !
Това вдигане на обороти нему обръщам вече внимание макар , че дразни !

Чет Дек 20, 2007 11:23 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
dadafo написа:

Колега, сериозно ли говориш? Каква е връзката на термостата с оборотите? При мен се появи този проблем, при първото запалване на мотора, след смяната на термостата. Прави го много рядко, дори вече 2-3 седмици не съм имал проблем. Но след форсиране, дори и на място, се е случвало да го прави.

Пождиганеот на оборотите идва от това,че колата е студена.Щом една кола е студена работи на по високи обороти.Когато се затопли всичко се нормализира.А ако продалжава да работи на високи обороти значи трермостата не отваря и не може да я затоплии дефакто си сму4и смукача все едно 4е не си я карал цяла година. :-( Когато един термостата е изправен такива проблеми не се сре6тата.Ако случайно все пак даржи високи обороти е хубаво да се сменят свещите.

Чет Дек 20, 2007 8:18 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]