|
|
Дата и час: Съб Май 24, 2025 7:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
BMW 320 vanos Vs. Fiat Coupe 1.8 - РЕЗУЛТАТА...
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Larii написа: Палавника е със 150 кс. и то в много добро техническо състояние!
147 би трябвало да са ти конете или 154, каталожно дават малко предимство на Браво-то, но разликата е много малка, така че всички останали странични фактори ще имат голямо влияние. Иначе нищо не пречи да се дръпнем.
|
Сря Окт 31, 2007 9:24 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Аха кога е срещата в неделя ли? дано тогава да е че в събота не мога! Та тогава може да се пробва!
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Сря Окт 31, 2007 9:52 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Аааа аз съм далече все още, първо трябва да си изпразня багажника, в него вече месеци нося 100-150кг боклуци, имам за смяна и въздушен филтър, масло и куп дреболии, не съм готов за сериозно дърпане.
|
Сря Окт 31, 2007 10:37 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
|
Аз да си махна ли резервната гума и инструментите 
|
Сря Окт 31, 2007 10:39 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Larii написа: Аз да си махна ли резервната гума и инструментите 
Не бате, достаъчно е да смениш колата с най-истинската излизала някога от заводите на Фиат, с марка Фиат!
|
Сря Окт 31, 2007 10:57 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Аааа аз съм далече все още, първо трябва да си изпразня багажника, в него вече месеци нося 100-150кг боклуци, имам за смяна и въздушен филтър, масло и куп дреболии, не съм готов за сериозно дърпане.
Забрави да кажеш, че и ЕКУ-то на колата ти е там. 
|
Сря Окт 31, 2007 10:57 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Забрави да кажеш, че и ЕКУ-то на колата ти е там. 
За гонката, е достатъчно ти да си отстрани клекнал, тогава няма начин да не върже. :mrgreen:
|
Сря Окт 31, 2007 10:59 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
|
LEVSKI написа: Larii написа: Аз да си махна ли резервната гума и инструментите  Не бате, достаъчно е да смениш колата с най-истинската излизала някога от заводите на Фиат, с марка Фиат!
Eeeee ти не каза нищо! Не кавам че не ми харесва купето защото и аз щях да си купвам такова! Ама ХГТ си е ХГТ са без да се лъжем!
|
Сря Окт 31, 2007 11:01 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Larii написа: LEVSKI написа: Larii написа: Аз да си махна ли резервната гума и инструментите  Не бате, достаъчно е да смениш колата с най-истинската излизала някога от заводите на Фиат, с марка Фиат! Eeeee ти не каза нищо! Не кавам че не ми харесва купето защото и аз щях да си купвам такова! Ама ХГТ си е ХГТ са без да се лъжем!
Пич мене ме кефи точно това Браво, то май е и най-якото. Но мотора за него е за Купе, а и Купе-то има и други доста по-мощни мотори. Изказвам ЛИЧНО мнение като твърдя, че най-красивото(до 2001г), мощно и бързо създание на Фиат е Купе.
|
Сря Окт 31, 2007 11:11 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Изказвам ЛИЧНО мнение като твърдя, че най-красивото(до 2001г), мощно и бързо създание на Фиат е Купе.
За най-мощно и бързо създание на Фиат съм съгласен. Ама чак и за най-красивото... Лично за мен по-юбаво от мойто нема! 
|
Сря Окт 31, 2007 11:14 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: Изказвам ЛИЧНО мнение като твърдя, че най-красивото(до 2001г), мощно и бързо създание на Фиат е Купе. За най-мощно и бързо създание на Фиат съм съгласен. Ама чак и за най-красивото... Лично за мен по-юбаво от мойто нема! 
Ти...със снимката СИ в аватара  За първите две неща, спор няма Купе 2.0 20V turbo е най-бързия сериен Фиат пройзведен някога - 220к.с Същия но Limited Edition е 282к.с, без никакви ограничения, доакто първия е електронно ограничен на 250км/ч. А относно дизайна...Купе-то е модел 1993г, по това време и самия Господ би се гордял с подобно създание, а не само Крис Бенгъл(противно на всеобщото мнение за Пинин Фарина), който е дизайнер на Купе-то. Иначе "Марията" си я бива, особено твоята, дано да няма съдбата на някой от предишните ти автомобили :mrgreen: Дай боже години наред да идващ с нея на срещите.
|
Сря Окт 31, 2007 11:29 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Дай боже години наред да идващ с нея на срещите.
Изкушавам се да напиша "Давам!", ама няма. А за идването - ще идвам с КЕФ.
|
Чет Ное 01, 2007 12:06 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: Дай боже години наред да идващ с нея на срещите. Изкушавам се да напиша "Давам!", ама няма. А за идването - ще идвам с КЕФ.
Що бе, аз като чуя "Боже господи", винаги се отзовавам с едно "Кажи?" :mrgreen:
Да сте живи и здрави с колата.
|
Чет Ное 01, 2007 12:12 am |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
Пак нещо говорите за мене ама айде "Бог е великодушен"
_________________ coupe- the best
|
Чет Ное 01, 2007 5:48 pm |
|
 |
Paparac
|
Не споменавайте името Му напразно, чада мои, да ви не 'земе купетата, да го е'а. 
|
Чет Ное 01, 2007 7:15 pm |
|
|