|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Valentin_V написа: Lewski какво стана с визата която купи ?
Още не съм я пускал, първо трябва да намеря буксата. Дай мнение къде може да е.
|
Пет Окт 19, 2007 10:18 pm |
|
 |
Dessy
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 1:38 pm Мнения: 252 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Rokambol написа: Добре де, на всички ли колеги, които сте с купета не ви дава информация или само на LEVSKI???
Да :roll: на мен не ми дава информация
_________________ Fiat Coupe 1.8 16V - ex
Fiat Barchetta 1.8 16V -now
|
Съб Окт 20, 2007 8:57 am |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Мнения: 147 Местоположение: Плевен
|
LEVSKI написа: Valentin_V написа: Lewski какво стана с визата която купи ? Още не съм я пускал, първо трябва да намеря буксата. Дай мнение къде може да е.
Aз бях писал че миналата неделя извадих кабели директно от екпуто но моята виза не се конектва дори и така иначе се конектва с АБС то.
|
Съб Окт 20, 2007 10:34 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
LEVSKI написа: Valentin_V написа: Lewski какво стана с визата която купи ? Още не съм я пускал, първо трябва да намеря буксата. Дай мнение къде може да е.
Ето това е буксата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Нед Окт 21, 2007 4:01 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
|
Тзи букса я имам обаче защо тя не е със заглушка както при другите коли а е включен към нея друг куплонг с един кабел?
|
Нед Окт 21, 2007 11:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
val_mcrae написа: Ето това е буксата
Колега, незнам как си успял да снимаш там, но при мен е доста гъсто населено там точно. Найстина ли става дума за тази букса, която не е с капачка, а просто в нея е включена друга букса, и си продължава с кабел на някъде?
|
Нед Окт 21, 2007 11:11 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: val_mcrae написа: Ето това е буксата Колега, незнам как си успял да снимаш там, но при мен е доста гъсто населено там точно. Найстина ли става дума за тази букса, която не е с капачка, а просто в нея е включена друга букса, и си продължава с кабел на някъде?
Да това е буксата тя НЕ Е с капачка , а се окачва от другата част и се закачва на компа. Вече съм го пробвал!
|
Пон Окт 22, 2007 8:34 pm |
|
 |
LEVSKI
|
И аз го пробвах - Визата се закачи, и разчете ECU-то! Колега изключително голямо благодарско за съдействието!
|
Вто Окт 23, 2007 12:17 am |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
LEVSKI написа: И аз го пробвах - Визата се закачи, и разчете ECU-то! Колега изключително голямо благодарско за съдействието!
Моля! Нали за това сме тук за помощ. 
|
Вто Окт 23, 2007 8:06 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
|
На кой цвят кабел на буксата и кои входове и изходи на визата включихте.
|
Вто Окт 23, 2007 9:51 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Valentin_V написа: На кой цвят кабел на буксата и кои входове и изходи на визата включихте.
Цветовете не запомних, но са двете крайни, средното е някаква маса.
|
Сря Окт 24, 2007 11:54 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Valentin_V написа: На кой цвят кабел на буксата и кои входове и изходи на визата включихте. Цветовете не запомних, но са двете крайни, средното е някаква маса.
И трябва да си клекнал
Сори за офф-а, но не се стърпях...
|
Сря Окт 24, 2007 9:33 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: Valentin_V написа: На кой цвят кабел на буксата и кои входове и изходи на визата включихте. Цветовете не запомних, но са двете крайни, средното е някаква маса. И трябва да си клекнал  Сори за офф-а, но не се стърпях...
Буахахаха
Колегата е прав, това е задължително условие след като се бориш с визата в продължение на 4 часа :mrgreen: А той специално с клякането си, строши каръка :mrgreen:
|
Сря Окт 24, 2007 9:43 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
|
Добре де при повечето фиати се ползва R in и R out заедно но доклолкото разбирам при купето явно не е така. Не разбрах обаче дали се ползва канал L in и L uot? Незнам дали е от това че ползвам комп с един ком порт. Дайте повече инфо които го е правил и с коя платка с процесора или без него.
|
Сря Окт 24, 2007 9:53 pm |
|
|