Автор |
Съобщение |
jorko82
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 8:08 pm Мнения: 14 Местоположение: Свищов
|
 FIAT BRAVO - заслужава ли си?
Здравейте! Решил съм да си купувам кола и се бях насочил към FIAT BRAVO.Но тука четох в нета по разни форуми че много повреди давала и че поддръжката била по-скъпа от покупката.
|
Вто Окт 09, 2007 6:38 pm |
|
 |
VooDoo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 9:02 pm Мнения: 115 Местоположение: Варна
|
Поразрови се във форума и ще видиш,че много от собствениците на фиат-и са доволни като цяло от своите коли. Разбира се има и такива,които имат сериозни проблеми със автомобилите си. Но все пак това са коли на 10-15 г. и повече. Като купуваш кола втора употреба всичко си е до късмет.Търси нещо 1999 г-2000 г модел макар,че пак няма гаранция че ще попаднеш на читава кола. Аз вече направих своя избор и не съжелявам за това. Успех!
_________________ FIAT BRAVO 100/16V
|
Вто Окт 09, 2007 8:21 pm |
|
 |
Ludmil Mandichev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 4:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 10 Триадица
|
Аз съм много доволен от моята кола
_________________ Bravo 1.8 16V
|
Вто Окт 09, 2007 9:38 pm |
|
 |
Paparac
|
Следващата ми кола ще бъде или Bravo, или Brava. Ако събера някой лев отгоре може да взема и на една колежка Купето, стига да не му хакне наистина газова, както се кани да го направи. :mrgreen: Купето е от последните, 2001 г. ако се не лъжа :mrgreen: LEVSKI да ме поправя, ако бъркам...
Иначе си мисля, че е много важно на каква кола ще попаднеш. Има много, които се продават с проблеми, които са замаскирани...и после олелеле...Но не може да се каже ей така....еди коя си марка и модел са скапани, щото се чупят...Имаше един лаф - "кола не се плаши от каранье, кола се плаши от стопанин" :mrgreen: .
|
Вто Окт 09, 2007 9:45 pm |
|
 |
LEVSKI
|
В нито едно от цитираните неща не си объркал, най-малко за "Купето" на колежката  Изцяло заставам зад поста на Paparac (началник е няма начин :mrgreen: )
|
Вто Окт 09, 2007 9:53 pm |
|
 |
Paparac
|
ОФФтопик
LEVSKI написа: Изцяло заставам зад поста на Paparac (началник е няма начин :mrgreen: )
Началник - бухахах, LEVSKI, да не се налага да се обаждам на поп Кръстьо (имам му жисиема :mrgreen: )...еййй, предаде те веднъж, ш'те предаде пак...ш'ти дам аз на теб един началник
:lol: 
|
Вто Окт 09, 2007 10:04 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Втори ОФтопик
Paparac написа: ...ш'ти дам аз на теб един началник :lol: 
Колежката с "Купе-то" дай 
|
Вто Окт 09, 2007 10:14 pm |
|
 |
Георги Пеев
|
Фиат Браво е много хубав автомобил с може би един недостатък за мен,с две врати е.Ама гаджето много го харесва  не дава да качваме други хора,та нямам проблем реално де. :mrgreen:
|
Вто Окт 09, 2007 10:31 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Георги Пеев написа: Фиат Браво е много хубав автомобил с може би един недостатък за мен,с две врати е.Ама гаджето много го харесва  не дава да качваме други хора,та нямам проблем реално де. :mrgreen:
Аз скоро ще направя 1 година от както имам Браво. За тази година задната седалка да е ползвана 2-3 пъти.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Окт 10, 2007 12:09 am |
|
 |
Paparac
|
Ferrari написа: Георги Пеев написа: Фиат Браво е много хубав автомобил с може би един недостатък за мен,с две врати е.Ама гаджето много го харесва  не дава да качваме други хора,та нямам проблем реално де. :mrgreen: Аз скоро ще направя 1 година от както имам Браво. За тази година задната седалка да е ползвана 2-3 пъти.
Знаем за какви цели 
|
Сря Окт 10, 2007 12:11 am |
|
 |
veroni
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 1:06 pm Мнения: 130 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Здравей,от няколко месеца имам Браво и то '95г, доста доволна от колицата не ми създава ядове за сега(чакай да чукна на дърво) а и все пак съм жена и нали се сщаш че не разбирам ама хич от тези неща  и няма как да се грижа за нея така както изисква ,добре че са сервизите и приятелите  .Според мен зависи само от теб каква ще е колата ,когато я купуваш трябва доста добре да я огледаш или ако ти все пак не разбираш от тези неща вземи с теб някой който ще види нейните повреди. Поне аз така направих  Надявам се поне с нещо да съм помогнала и успех в избора
А по въпроса за двте врати: мисля че на тази кола в това и е чара[b]
_________________ Bravo 1.6 16V
|
Сря Окт 10, 2007 9:02 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
За чара съм съгласен с колежката. И за мен от трите еднакви модела Браво/Брава/Мареа най-добре седи Браво.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Окт 10, 2007 9:13 am |
|
 |
Sparco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Авг 19, 2007 11:17 pm Мнения: 110 Местоположение: Стамболийски / София
|
Наистина Бравото е одста добра кола.Първоначално и за бях чел из форумите разни истории колко била лоша колата,обаче на практика въобще не е така.Даже има доста качества,за които колите от същият клас и година даже не са помирисвали.
Колите 2-употреба са си абсолютно на късмет.Просто внимателно търсене и проверки.
На Бравото чара си е в 2-те врати.А и отзад си е доста широко и удобно :mrgreen:
На жената много и харесва и дума не дава да се каже за смяна 
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v MADNESS MOTORSPORT TEAM
|
Сря Окт 10, 2007 10:02 am |
|
 |
jorko82
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Окт 08, 2007 8:08 pm Мнения: 14 Местоположение: Свищов
|
абе решил съм браво ще е ама какъв двигател.не чувам добри думи за 1.4 литровия.някой може ли да ми каже нещо за 1.6 90 кс.Разход подръжка динамика.Като гледам май не е мн разпространен
|
Чет Окт 11, 2007 7:16 pm |
|
 |
Ludmil Mandichev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Окт 14, 2005 4:56 pm Мнения: 132 Местоположение: София 10 Триадица
|
Аз препоръчвам 1.8 Според моите колеги в Италия, това е най-добрият мотор на FIAT.
Тегля си караваната и нямам грижи. Ако го галиш е доста икономичен. Ако настъпваш - направо скача.
_________________ Bravo 1.8 16V
|
Чет Окт 11, 2007 9:23 pm |
|
|