Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:14 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
FIAT BRAVO - заслужава ли си? 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST FIAT BRAVO - заслужава ли си?
Здравейте! Решил съм да си купувам кола и се бях насочил към FIAT BRAVO.Но тука четох в нета по разни форуми че много повреди давала и че поддръжката била по-скъпа от покупката.

Вто Окт 09, 2007 6:38 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Поразрови се във форума и ще видиш,че много от собствениците на фиат-и са доволни като цяло от своите коли. Разбира се има и такива,които имат сериозни проблеми със автомобилите си. Но все пак това са коли на 10-15 г. и повече. Като купуваш кола втора употреба всичко си е до късмет.Търси нещо 1999 г-2000 г модел макар,че пак няма гаранция че ще попаднеш на читава кола. Аз вече направих своя избор и не съжелявам за това. Успех!

Вто Окт 09, 2007 8:21 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм много доволен от моята кола

Вто Окт 09, 2007 9:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
Следващата ми кола ще бъде или Bravo, или Brava. Ако събера някой лев отгоре може да взема и на една колежка Купето, стига да не му хакне наистина газова, както се кани да го направи. :mrgreen: Купето е от последните, 2001 г. ако се не лъжа :mrgreen: LEVSKI да ме поправя, ако бъркам...

Иначе си мисля, че е много важно на каква кола ще попаднеш. Има много, които се продават с проблеми, които са замаскирани...и после олелеле...Но не може да се каже ей така....еди коя си марка и модел са скапани, щото се чупят...Имаше един лаф - "кола не се плаши от каранье, кола се плаши от стопанин" :mrgreen: .

Вто Окт 09, 2007 9:45 pm
UNREAD_POST 
В нито едно от цитираните неща не си объркал, най-малко за "Купето" на колежката :D Изцяло заставам зад поста на Paparac (началник е няма начин :mrgreen: )

Вто Окт 09, 2007 9:53 pm
UNREAD_POST 
ОФФтопик

LEVSKI написа:
Изцяло заставам зад поста на Paparac (началник е няма начин :mrgreen: )

Началник - бухахах, LEVSKI, да не се налага да се обаждам на поп Кръстьо (имам му жисиема :mrgreen: )...еййй, предаде те веднъж, ш'те предаде пак...ш'ти дам аз на теб един началник :36_2_41:

:lol: Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Окт 09, 2007 10:04 pm
UNREAD_POST 
Втори ОФтопик
:offtopic:
Paparac написа:
...ш'ти дам аз на теб един началник :36_2_41:

:lol: Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Колежката с "Купе-то" дай :dance:

Вто Окт 09, 2007 10:14 pm
UNREAD_POST 
Фиат Браво е много хубав автомобил с може би един недостатък за мен,с две врати е.Ама гаджето много го харесва :wink: не дава да качваме други хора,та нямам проблем реално де. :mrgreen:

Вто Окт 09, 2007 10:31 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Георги Пеев написа:
Фиат Браво е много хубав автомобил с може би един недостатък за мен,с две врати е.Ама гаджето много го харесва :wink: не дава да качваме други хора,та нямам проблем реално де. :mrgreen:

Аз скоро ще направя 1 година от както имам Браво. За тази година задната седалка да е ползвана 2-3 пъти.

Сря Окт 10, 2007 12:09 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Георги Пеев написа:

Аз скоро ще направя 1 година от както имам Браво. За тази година задната седалка да е ползвана 2-3 пъти.

Знаем за какви цели :36_2_41:

Сря Окт 10, 2007 12:11 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Здравей,от няколко месеца имам Браво и то '95г, доста доволна от колицата не ми създава ядове за сега(чакай да чукна на дърво) а и все пак съм жена и нали се сщаш че не разбирам ама хич от тези неща :36_2_33: и няма как да се грижа за нея така както изисква ,добре че са сервизите и приятелите :36_2_46: .Според мен зависи само от теб каква ще е колата ,когато я купуваш трябва доста добре да я огледаш или ако ти все пак не разбираш от тези неща вземи с теб някой който ще види нейните повреди. Поне аз така направих :36_2_25: Надявам се поне с нещо да съм помогнала и успех в избора :36_2_25:

А по въпроса за двте врати: мисля че на тази кола в това и е чара[b]

Сря Окт 10, 2007 9:02 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
За чара съм съгласен с колежката. И за мен от трите еднакви модела Браво/Брава/Мареа най-добре седи Браво.

Сря Окт 10, 2007 9:13 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Наистина Бравото е одста добра кола.Първоначално и за бях чел из форумите разни истории колко била лоша колата,обаче на практика въобще не е така.Даже има доста качества,за които колите от същият клас и година даже не са помирисвали.
Колите 2-употреба са си абсолютно на късмет.Просто внимателно търсене и проверки.

На Бравото чара си е в 2-те врати.А и отзад си е доста широко и удобно :mrgreen: :36_2_29:

На жената много и харесва и дума не дава да се каже за смяна :) :kiss 2: :36_2_25:

Сря Окт 10, 2007 10:02 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
абе решил съм браво ще е ама какъв двигател.не чувам добри думи за 1.4 литровия.някой може ли да ми каже нещо за 1.6 90 кс.Разход подръжка динамика.Като гледам май не е мн разпространен

Чет Окт 11, 2007 7:16 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз препоръчвам 1.8 Според моите колеги в Италия, това е най-добрият мотор на FIAT.
Тегля си караваната и нямам грижи. Ако го галиш е доста икономичен. Ако настъпваш - направо скача.

Чет Окт 11, 2007 9:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща