Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:58 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Коя е най скапаната кола която сте карали? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Дядо ми има Опел Кадет седан 1.6 бензин и съм много доволен. Долу почти не е ръждясал (но дядо ми цял живот се е занимавал с коли и си го поддържа сам) като двигател също е добре. Като цяло са здрави коли Опелчетата. А най-скапаната кола е другата кола на дядо ми Лада 1200S. Колата беше хубава до 300 000 километра. После всеки ден се преебаваше по нещо. Докато я карах тук в София за 3 месеца се набутах около 600лв само за ремонти на това онова. Обаче след това си взех Бравото и я пратих в АДА :)

Съб Сеп 01, 2007 10:30 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
ЗАЗ- немам думи. На времето го купих чисто нов от мототехника и на 2-рия ден зпочнах да лягам под него, за 7 г. нямам думи не искам и на картинка да го виждам. После съм карал една гнила Жигула и пак бях по-доволен от нея в сравнение със ЗАЗ-а. Карал съм и Голф 1 абсолютен гнилоч, но пък двигатела му и до сега държи виждам го от време навреме че следващия собственик още го кара.

Пон Сеп 03, 2007 2:09 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
NikMar написа:
ЗАЗ- немам думи. На времето го купих чисто нов от мототехника и на 2-рия ден зпочнах да лягам под него, за 7 г. нямам думи не искам и на картинка да го виждам. После съм карал една гнила Жигула и пак бях по-доволен от нея в сравнение със ЗАЗ-а. Карал съм и Голф 1 абсолютен гнилоч, но пък двигатела му и до сега държи виждам го от време навреме че следващия собственик още го кара.

Аз много си обичах моя ЗАЗ. Може и да съм лежал под него, но това беше първата ми кола и доста бръмчах с него. Ужасно мъчно ми беше като пое за Екометал. Подръжката му беше като на велосипед - лесно и евтино.

Пон Сеп 03, 2007 2:13 pm
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2