|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 1:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Коя е най скапаната кола която сте карали?
Автор |
Съобщение |
m1t3t0
|
Дядо ми има Опел Кадет седан 1.6 бензин и съм много доволен. Долу почти не е ръждясал (но дядо ми цял живот се е занимавал с коли и си го поддържа сам) като двигател също е добре. Като цяло са здрави коли Опелчетата. А най-скапаната кола е другата кола на дядо ми Лада 1200S. Колата беше хубава до 300 000 километра. После всеки ден се преебаваше по нещо. Докато я карах тук в София за 3 месеца се набутах около 600лв само за ремонти на това онова. Обаче след това си взех Бравото и я пратих в АДА 
|
Съб Сеп 01, 2007 10:30 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
ЗАЗ- немам думи. На времето го купих чисто нов от мототехника и на 2-рия ден зпочнах да лягам под него, за 7 г. нямам думи не искам и на картинка да го виждам. После съм карал една гнила Жигула и пак бях по-доволен от нея в сравнение със ЗАЗ-а. Карал съм и Голф 1 абсолютен гнилоч, но пък двигатела му и до сега държи виждам го от време навреме че следващия собственик още го кара.
|
Пон Сеп 03, 2007 2:09 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
NikMar написа: ЗАЗ- немам думи. На времето го купих чисто нов от мототехника и на 2-рия ден зпочнах да лягам под него, за 7 г. нямам думи не искам и на картинка да го виждам. После съм карал една гнила Жигула и пак бях по-доволен от нея в сравнение със ЗАЗ-а. Карал съм и Голф 1 абсолютен гнилоч, но пък двигатела му и до сега държи виждам го от време навреме че следващия собственик още го кара.
Аз много си обичах моя ЗАЗ. Може и да съм лежал под него, но това беше първата ми кола и доста бръмчах с него. Ужасно мъчно ми беше като пое за Екометал. Подръжката му беше като на велосипед - лесно и евтино.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Сеп 03, 2007 2:13 pm |
|
|