|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 1:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Изплащане на застрахователно обезщетение.
Автор |
Съобщение |
lov
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 2:32 am Мнения: 22 Местоположение: Ловеч
|
 Изплащане на застрахователно обезщетение.
Някой знае ли какви са максималите сроковете в които застрахователните компании са длъжни да изплатят обезщетението за щетите?Имали всъщност някакъв закон който да визира срока?И ако се ослушват какво трябва да направя?
И за да поясня малко ситуацията ето какво е станало до сега:
Обезщетението е по гражданска отговорност само за материални щети.Представил съм протокола от КАТ за проишествието.Направени са описите на щетите от застрахователя в присъствие на тяхно вещо лице и е направена оценката с крайната сума.Поне за тези неща всико е изпълнено според изискванията им.Нямат никакви претенции по въпроса с документацията.
Обаче сега ме мотаят с изплащането защото щетата била над 1000лв. и трябвало да се разглежда от някакъв директорски съвет ама нали било отпускарки сезон пък не можело да се събере и т.н.Приказки от общ характер и според тях аз мога да си чакам цяло лято че да ми подпишел незнам кой си.
Колеги дайте едно рамо, че колата съм я вкарал в сервиза като съм закупил всичко необходимо по ремонта, а идва и плащане за работата.И с него ще се справя но ще ми пропадне почивката и лятото.Все пак не съм чичко паричко.
|
Съб Юли 21, 2007 10:05 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз имах подобна одисея със ЗПАД Булстрад.Обезщетението получих след повече от месец. Колата беше отдавна оправена.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Съб Юли 21, 2007 11:09 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|