Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 10:30 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Още едно ново пунто 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Re: пунто
kluchar написа:
безаварийно каране
за смянятя
не го сменяй веднага ако не тече много
иначе само за един семеринг да правиш ремонт
сменясе лесно но който го може
зависи от коя страна е
внимавай по дупките че в София колкото щеш
иначе двигатела е здрав поне при мен е така
ако ти трябва нещо по еректрониките и въобще
обади се и аз съм в Люлин и идвай на срещи да се запознаем

Е аз съм майничка. :)

Съб Мар 17, 2007 2:30 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
значи ще се засечем :twisted:

Изображение

Съб Мар 17, 2007 2:34 pm
Профил
UNREAD_POST 
VIVA_FERRARI_1 написа:
... Не ми се иска, но........сами си го правят хората с учудващите си инженерни решения :|

Очи гледали - очи плакали!
Като се купува автомобил втъра употреба се гледа - не се спи - виновен си е
баща ти, а не инженерите, но съм далеч от мисълта, че ще си признае.

Съб Мар 17, 2007 5:44 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
и аз съм от Люлин аиде да се видиме ако не възнамерявате ... :)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Мар 21, 2007 1:49 am
Профил
UNREAD_POST 
oblacheto написа:
и аз съм от Люлин аиде да се видиме ако не възнамерявате ... :)
Отиваш право в бисерите :mrgreen:

Сря Мар 21, 2007 2:01 am
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Поздравления за добрия избор, колега :D Пожелавам ти стотици хиляди безпроблемни километри...... :D Аз съм голям фен на автомобилите ФИАТ, но по едно стечение на обстоятелствата не съм имал честта да шофирам ФИАТ......и карам Рено клио, за което обаче въобще не съжалявам :D
На колегата който иска да сменя цялата кола заради една семеринга искам само да кажа да "не пали юргана заради бълхата" :shock: Семерингите се водят консумативи и се сменят на определен брой километри, независимо дали е на италианка, немкиня, французойка и т.н.... :? Така че,споко колега, запрятай ръкавите и сменяй семерингата.....едва ли ще се наложи да сваляш цялата скоростна кутия, само ще я разкачиш и ще я изтегли и си работиш спокойно..... :)

Чет Мар 22, 2007 1:53 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
мерси ... аз пък сменях тампона на скоростите че беше станал като памук и скоростите не ми влизаха с хиляди мъки превкл. от скорост на скорост но като го смених нямам оплаквания повече сега ми останаха тампоните под пружините и маи радиаторчето ми е спукано за загряване в колата защото мерише вътре на антифриз и постоянно ми поти стъклата или е термостат какво би могло да е даите предложение ??

Чет Мар 22, 2007 5:25 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
motomanjak написа:
Поздравления за добрия избор, колега :D Пожелавам ти стотици хиляди безпроблемни километри...... :D Аз съм голям фен на автомобилите ФИАТ, но по едно стечение на обстоятелствата не съм имал честта да шофирам ФИАТ......и карам Рено клио, за което обаче въобще не съжалявам :D
На колегата който иска да сменя цялата кола заради една семеринга искам само да кажа да "не пали юргана заради бълхата" :shock: Семерингите се водят консумативи и се сменят на определен брой километри, независимо дали е на италианка, немкиня, французойка и т.н.... :? Така че,споко колега, запрятай ръкавите и сменяй семерингата.....едва ли ще се наложи да сваляш цялата скоростна кутия, само ще я разкачиш и ще я изтегли и си работиш спокойно..... :)

Ох дано всичко да свърши с това. Странното , че преди да сменя всичко(масло..............и т.н) нямах проблем. А сега тече като чешма :(. :roll: Аз съм пуснал обява, но пък от друга страна вторник влизам в бокса. Единственото нещо, за което аз съм виновен е , че направих две дръпки с един приятел с едно Браво 155 коня и стигнах до 7 хиляди оборота за част от секундата. Това е станало точно два пъти през останалото време на 2 и 500 оборота приблизително и сменям предавка. Ако кажа, че колата не ми харесва ще си изкривя душата. Другите малки козметични проблемчета са толкова малки, че ги игнорирам все едно не ги е имало, но това...........Дано сичко си е ОК след смяна и дано имам повод за радост иначе отивам на немско задължително

ЕДИТ: С тези гуми 185 гледана отзад колата е бижу отивам да пална свещичка и така да е от към техническо състояние :)

Чет Мар 22, 2007 9:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2