|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
goKToPa
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 8:50 pm Мнения: 1 Местоположение: София 03 Възраждане
|
 Fiat Marea
Здравейте колеги,
В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително 
|
Сря Мар 14, 2007 8:55 pm |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
 Re: Fiat Marea
goKToPa написа: Здравейте колеги, В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително 
Честито, колега! Ако се беше поразровил съвсем малко, щеше да откриеш всичко. Евробукса, слага се една приставка(20-30лв), за да не е грозно и си готов с мп3-то  Оригинално ЦД, няма да намериш - супер редки са...виж как седи мп3 плейър в раздел авто-ел(GT410U на Sony е за нас - доста колеги са със него, понеже може да свети във зелено или червено, аз съм със него). Много безаварийни км ти желая и ако те интересува нещо друго, използвай търсачката - има всякакво инфо! 
_________________ Bravo 1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
|
Сря Мар 14, 2007 9:38 pm |
|
 |
Tornado
|
|
Сря Мар 14, 2007 11:14 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Доста хора ползват и ей такива джаджи
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3021
Зависи колко си претенциозен към качеството на музиката.
|
Пет Мар 16, 2007 12:21 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|