|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 2:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Opel kadett cabrio gsi C20NE 115 h.p. Vs Brava 1,6 16v 182A4
Автор |
Съобщение |
kireto_007
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Яну 27, 2007 1:28 am Мнения: 28 Местоположение: София 19 Люлин
|
абе хора вие направо ми счупихте главата, какви са тия 30 год. бегачки. тия дето сме с фиати 1.6 караме най-бавните коли в света нещо такова разбрах от вашите писания. много се забавлявам продължавайте, някой нека каже все пак че москветата 12-ките вървят колкото нас малко поне да ни се вдигне самочуствието :cry:
_________________ bravo-bravisimo
|
Пон Мар 05, 2007 8:06 pm |
|
 |
kadet4e
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:38 pm Мнения: 1 Местоположение: Пазарджик
|
айде в пз на гости.стига сте ги дърпали на компа!!!!!! 
|
Пон Мар 05, 2007 10:48 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Абе то за италианските бегачки историята на автомобилните спортове най-добре говори кое върви и кой не...когато се пусне нова италианка независимо къде почти винаги,да не казвам винаги печели титлата и шампионата
Пуснаха Гранде Пунто и веднага спечели титлите:Европейски рали шампион,Рали шампион на Италия и Европейски шампион при пилотите и то преждевременно,независимо от силната конкуренция на прехвалените Импрези и Лансери,просто нямаше кой да я доближи...когато фактите говорят и боговете мълчат
П.С. А за някакви колици от преди 25г. да се говори като за космически кораби е просто смешно
А за Грандето,ако някой е ходил на рали България и го е гледал как идваше,влизаше и излизаше от завоите,то тогава му е станало ясно що за бегачка и то класна става дума 
_________________ forza forever
|
Пон Мар 05, 2007 11:01 pm |
|
 |
hondaaaa
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 1:08 am Мнения: 2 Местоположение: Аксаково
|
TRE GAZELE написа: П.С. А за някакви колици от преди 25г. да се говори като за космически кораби е просто смешно  ... Абе gsi_0890 е доказал какво могат 25 г колици и доста такива като вас са му сърбали попарата така че не се изказваите неподготвени
|
Пон Мар 05, 2007 11:45 pm |
|
 |
kireto_007
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Яну 27, 2007 1:28 am Мнения: 28 Местоположение: София 19 Люлин
|
само не мие ясно каде са се доказали тия gsi че нещо не се сещам сигурно по сфетофарите в люлин и младост това са доста исвестни автомобилни сьстезания . да там сте номер едно ,по моргите е бол с части за тия каруци, затова газ колкото може повече и това е 
_________________ bravo-bravisimo
|
Вто Мар 06, 2007 12:40 am |
|
 |
gsi_0890
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 12:15 am Мнения: 13 Местоположение: Пазарджик Област
|
Abarth. написа: gsi_0890 написа: Abarth. написа: gsi_0890 написа: Abarth. написа: gsi_0890 написа: Бре какъв смех пада в тази тема :mrgreen: направо корема ме заболя. първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче) Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери. чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още. ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати  Той кадета от има няма 800 кила за изминалите години е станал 600.................................... ПП. Та когато кадета е 800кила или под 800 ша та черпя каквото пожелаеш само смешки ми правиш  И аз имам условие да ти е ежедневна колата а не само за драг щото аз карам ежедневка. А мойта така като я гледаш на драгстер ли ти прилича :mrgreen: Типото ми е 1050 килограма ;) я провери колко тежи кадет ГСИ с 5-врати хечбек като моят та говори за килограми пак 115hp срещу 900кг ;)
къде видя че С18NE е 115 коня бре младеш не се изказвай неподготвен и 900кг мале голем смех откъде черпиш инфо да знам да не чета (с 3-врати 970кг а с 5врати +30кг без шибидаха които го има на мойта) изобщо ауууу направи ми седмицата по-весела че една италянка ми скъсва нервите от доста време ..... а не кола бре човек ама аз си предпочитам нашенското и родното.
Карал съм Ритмо85 на един голям мой авер та знам как се подържа и върви фиата за ланчи и ферарита няма да си говорим и те са италянски автомобили но не само опел са немски незабравяи и не се превръщай в сектант не те прави по-добър или умен а обратното във всеки автомобил има нещо хубаво и лошо няма перфектни
|
Вто Мар 06, 2007 1:34 am |
|
 |
gsi_0890
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 12:15 am Мнения: 13 Местоположение: Пазарджик Област
|
kireto_007 написа: само не мие ясно каде са се доказали тия gsi че нещо не се сещам сигурно по сфетофарите в люлин и младост това са доста исвестни автомобилни сьстезания . да там сте номер едно ,по моргите е бол с части за тия каруци, затова газ колкото може повече и това е 
не бре то фиатове изобщо няма по моргите размазани имал съм инцидент в италия със служебното ни Уно 1.1 ме блусна една алфа 156 отзад и ко да ти кажа от уното отзад нищо неставаше а на алфата и беше счупено едно парченце от маската 3х3см та и аз бях 2-седмици с якичка заради удобните и меки подглавки(облегалки) на фиата после карах служебна темпра комби 1.9тд та неможем да носим вина за това че всяка марка си има и егати и собствениците(черни овце).
Уважавай за да те уважават 
|
Вто Мар 06, 2007 1:41 am |
|
 |
Abarth.
|
gsi_0890 написа: Abarth. написа: gsi_0890 написа: Abarth. написа: gsi_0890 написа: Abarth. написа: gsi_0890 написа: Бре какъв смех пада в тази тема :mrgreen: направо корема ме заболя. първи пост се пише за кадет и браво после се минава на вектра и други италянки(сравнението е пеликан и врабче) Да взема да дойда да ги пробвам тези бързи 1.6 атм. италянски чудеса(типо и браво) с атм. 1.8 8кл.(С18NE) кадетче за справка ми то е 100коня не е 115 или 130 да пробваме колко вървят тези 1.6 90-103 коня италянски машини или сте само клавиатурни рацери. чакам офертите ви а даже не е читав щото е и с газова нямам силна музика и нечувам как гние та си е тежичак не е олекнал още. ПП. Колеги дайте да си направим сверка и да пием по едно светло след това важното е купон да има и резултати  Той кадета от има няма 800 кила за изминалите години е станал 600.................................... ПП. Та когато кадета е 800кила или под 800 ша та черпя каквото пожелаеш само смешки ми правиш  И аз имам условие да ти е ежедневна колата а не само за драг щото аз карам ежедневка. А мойта така като я гледаш на драгстер ли ти прилича :mrgreen: Типото ми е 1050 килограма ;) я провери колко тежи кадет ГСИ с 5-врати хечбек като моят та говори за килограми пак 115hp срещу 900кг ;) къде видя че С18NE е 115 коня бре младеш не се изказвай неподготвен и 900кг мале голем смех откъде черпиш инфо да знам да не чета (с 3-врати 970кг а с 5врати +30кг без шибидаха които го има на мойта) изобщо ауууу направи ми седмицата по-весела че една италянка ми скъсва нервите от доста време ..... а не кола бре човек ама аз си предпочитам нашенското и родното. Карал съм Ритмо85 на един голям мой авер та знам как се подържа и върви фиата за ланчи и ферарита няма да си говорим и те са италянски автомобили но не само опел са немски незабравяи и не се превръщай в сектант не те прави по-добър или умен а обратното във всеки автомобил има нещо хубаво и лошо няма перфектни
Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета ;) а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...
|
Вто Мар 06, 2007 3:01 pm |
|
 |
gsi_0890
Кара детска количка
|
|
Вто Мар 06, 2007 5:50 pm |
|
 |
Бижо Бижев
Регистриран на: Вто Сеп 19, 2006 6:48 pm Мнения: 4 Местоположение: София 16 Студентски
|
Abarth.
Айде колега с мен първо да ги пуснем преди да тръгнеш за Пазарджик
Кадетче като на колегата с малки разлики(няма шибедах, има газова  )
1013кг. е без мен теглен е точно преди седмица аз съм точно 89кг. (снощи е проверено)
Имаме приблизителни килограми на колите, значи съм в твоята категория 
|
Вто Мар 06, 2007 6:13 pm |
|
 |
DJ IMC
Регистриран на: Вто Мар 06, 2007 6:17 pm Мнения: 4 Местоположение: Пазарджик
|
Abarth. написа: Ми кадетче 1.8гси ако е пълна механична инжекция е 115кончета ;) а сега за +- 20кила... и по едно ритмо неможеш да съдиш за всичките италианки...
Е такова недоразумение Опел не са произвеждали НИКОГА! Ама явно ги знаеш ти тия работи ;)
За непросветените - Kadett GSi 1.8 има 2 мотора:
18E - 115 hp
C18NE - въпросния, за който говорим - точно 100 к.с.
Ако искате - пробвайте се с него...ама ше е много грозна гледката 
|
Вто Мар 06, 2007 6:21 pm |
|
 |
Kuku
|
Извинявайте, че се намесвам, ама не разбрах, за 25 годишни Опели ли говорите :?: :!:
По-горе някой спомена, ама... :roll:
|
Вто Мар 06, 2007 6:30 pm |
|
 |
DJ IMC
|
Чак 25 не е въпросния Кадет :-)
|
Вто Мар 06, 2007 6:40 pm |
|
 |
Kuku
|
Е, колко е - 20 годишен :roll: - то същата работа - вие сте луди :!:
|
Вто Мар 06, 2007 6:47 pm |
|
 |
DJ IMC
|
20, 30, 50...има ли значение...!?
Факт е, че се е подиграл с доста по-млади от него и вървежни колици и продължава да го прави.
Ако някой е много горд, че кара 2, 3, 5 годишна кола...да се пробва с него...ама пак да кажа...ше е много грозна гледката :mrgreen:
|
Вто Мар 06, 2007 6:52 pm |
|
|