Дата и час: Нед Юни 22, 2025 2:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
проблем с мигачите 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST проблем с мигачите
изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?

Нед Фев 18, 2007 9:17 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: проблем с мигачите
dimov75 написа:
изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?

Провери масата де не се е изгубила по пътя някъде. На стария ми Фиат отзад в ляво нямах нищо. И се оказа масата е заминала зачистих и се оправи всичко. Сега на Темпрата пак така фаровете ми бяха дискотека. Единия свети на късо другия на дълго. Като дам дълги се сменяха. И пак беше масата.

Пон Фев 19, 2007 10:46 am
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
При мен пък ефектът на дискотеката се получаваше от задния усилен фар/халоген...Беше ми нагоряла платката в задния ляв стоп и като натиснех спирачката, ми се губеше тока на преден ляв мигач и фар. Изкорубих крушката на халогена и вичко си доиде на място... :roll:

Чет Фев 22, 2007 1:20 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: проблем с мигачите
dimov75 написа:

Провери си гнездата на фасонките - и по-точно пластините, където се пъха щифтчето с кабелите. Преди време и аз имах подобен проблем. Левият мигач често се губеше. Оказа се, че въпросните пластини са станали на нищо от влагата и се беше натрупал дебел слой ръжда. Почистих ги и след време - хайде пак същата магария. И това за 6 месеца, защото преди толкова време смених с нови и фара, и мигача. Прави си изводите от какъв материал са изработени новите части. За щастие пазех старата оригинална фасонка и я сложих обратно. Проблемите изчезнаха. Успех.

Чет Фев 22, 2007 4:19 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
Нищо не казваш за заден десен. Сигурен ли си, че нацяло не ти липсват десни мигачи. При мен беше така и проблемът се оказа в релето. Намира се под долната кора на волана и струва около 30 лв. /5 лв. втора употреба/. Става дума за Брава, на това което взех втора употреба май беше сваляно от Пунто.

Чет Фев 22, 2007 5:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]