|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Esper
|
 Светодиоден оборотомер
Дали някой може да ме ориентира от къде може да се купи такъв, колеги?
Преди време съм ги виждал, отделен, кръгъл прибор предназначен за монтиране върху табло.
Скалата му преставляваше около 16 светодиода наредени по периметъра на кръга и бяха с различен цвят за различните режими и
ако не се лъжа, светеха в режим "стълбица".
Ще ми свърши работа какъв да е, стига да бъде цяло изделие, с кутия и за предпочитане "аналогова" скала.
Търсих с Гугъл но май не намирам модел с такава визия.
Едно приятелче ме агитира да му монтирам в маздата такъв и търся решението...
Ако някой се сеща да е срешал в магазин такова нещо, нека сподели, моля!
10х!
|
Нед Яну 28, 2007 12:34 am |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Ето ти един полуготов вариант http://neomontana.dir.bg/kit157.htm само че е цифров при добро желание може да се преработи и с линейна скала сменят се дешифраторите от двоични-седемсегменте код на двоично - десетични и се редят обикновени диоди
|
Нед Яну 28, 2007 6:06 pm |
|
 |
gmg_service
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 8:44 pm Мнения: 114 Местоположение: Шумен
|
 Re: Светодиоден оборотомер
Esper написа: Дали някой може да ме ориентира от къде може да се купи такъв, колеги? Преди време съм ги виждал, отделен, кръгъл прибор предназначен за монтиране върху табло. Скалата му преставляваше около 16 светодиода наредени по периметъра на кръга и бяха с различен цвят за различните режими и ако не се лъжа, светеха в режим "стълбица". Ще ми свърши работа какъв да е, стига да бъде цяло изделие, с кутия и за предпочитане "аналогова" скала. Търсих с Гугъл но май не намирам модел с такава визия. Едно приятелче ме агитира да му монтирам в маздата такъв и търся решението... Ако някой се сеща да е срешал в магазин такова нещо, нека сподели, моля!
10х!
Имам един подобен Бях си го купил за Уното, но то е дизел,и е малко по сложно да се монтира.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Fiat Bravo 1.9 JTD
|
Нед Яну 28, 2007 6:19 pm |
|
 |
rumen59
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 8:19 pm Мнения: 97 Местоположение: Пазарджик
|
stenli написа: Ето ти един полуготов вариант http://neomontana.dir.bg/kit157.htm само че е цифров при добро желание може да се преработи и с линейна скала сменят се дешифраторите от двоични-седемсегменте код на двоично - десетични и се редят обикновени диоди
Здравей колега, от Пазарджик съм.Имам желание да закупя такъв оборотомер.Откъде и как може да се купи ?
|
Нед Яну 28, 2007 9:20 pm |
|
 |
Esper
|
rumen59 написа: stenli написа: Ето ти един полуготов вариант http://neomontana.dir.bg/kit157.htm само че е цифров при добро желание може да се преработи и с линейна скала сменят се дешифраторите от двоични-седемсегменте код на двоично - десетични и се редят обикновени диоди Здравей колега, от Пазарджик съм.Имам желание да закупя такъв оборотомер.Откъде и как може да се купи ? Виж тук за накой близък до теб дилър. gmg_service написа: Имам един подобен Бях си го купил за Уното, но то е дизел,и е малко по сложно да се монтира.
Това не е зле като визия въпреки, че френда доколкото го усещам, дърпа повече към кръгъл прибор.
Все пак от къде е купуван този обототомер?
Или модел някакъв, за да поровя за проиводител?
|
Нед Яну 28, 2007 11:40 pm |
|
 |
gmg_service
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Авг 19, 2006 8:44 pm Мнения: 114 Местоположение: Шумен
|
 re
Цитат: Това не е зле като визия въпреки, че френда доколкото го усещам, дърпа повече към кръгъл прибор. Все пак от къде е купуван този обототомер? Или модел някакъв, за да поровя за проиводител? Модел няма.На капака от пред пише CARTRON Tacho meter а на гърба CAR MATE Japan
_________________ Fiat Bravo 1.9 JTD
|
Пон Яну 29, 2007 10:38 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|