|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Препоръчайте CD плейер за Пунто 1
Автор |
Съобщение |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
 Препоръчайте CD плейер за Пунто 1
Като купихме Пунтото, вместо оригиналния Блаупункт имаше една мизерна Айва, която на всичкото отгоре се пускаше когато си иска и по тази причина се налагаше да зареждам без време акумулатор. Та сега съм заделил до 240лв и искам да се обновя. Много държа на добрия тунер, за да мога да слушам извън града. Благодаря предварително на всички.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Вто Яну 23, 2007 11:36 am |
|
 |
tonov
|
Аз си взех това Само че незнайно защо като го взимах беше 240 лв, а сега го гледам на 260
Впечатленията ми - много съм доволен, свири добре даже и на фабричните колонки в алфата, има повече от достатъчна мощност, не прескача дори и на аудио CD. Тунера му е добър, но не очаквай чудеса. Ама то това важи за всички съвременни модели. Аз го избрах най-вече заради наличието на USB-вход, така не се занимавам постоянно да мъкна дискове. Едно флашче и готово.
А, щях да забравя. Може да свети зелено и ми отива на цвета на таблото :lol: 
|
Вто Яну 23, 2007 12:00 pm |
|
 |
Vladim
|
Аз се сдобих със същият player точно преди да стане 260лв. Има доста екстри, като основната е, че има слот за USB флаш памет, както и отделен изход за subwoofer с филтър. Разбира се, както каза и колегата свети зелено! 
|
Вто Яну 23, 2007 4:57 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Aз бих ти препоръчал да си вземеш Pioneer 27MP. Не се отличава с някакъв страшен дизайн,нито пък с мигащи светлинки.С мп3 е което е напълно достатъчно. Това което го прави изключително подходящ за Пунто, е че като цвят съвпада с таблото,а и цвета на копчетата е с цвета на приборите на таблото.За качеството на звука няма какво да говорим.Досега съм имал 2 такива(първия ми го откраднаха и после си взех същия понеже бях останал много доволен).Досега никога не е прескачал,през каквито и дупки да съм минавал!Като цена в момента не мога да ти кажа точно,но предполагам че не е повече от 150лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Вто Яну 23, 2007 9:50 pm |
|
 |
BobyBravo
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 12:51 am Мнения: 18 Местоположение: Велико Търново
|
CDX-GTU410 е и моя плейър перфектно за цена качество. С фронталното ЮСБ забравяш какво е цд. Доволен съм от него.
_________________ Lancia Delta Nuova
106.152.0(0) | 1750 MPI LE 105CV 76KW 5P 835C2.000
|
Сря Яну 24, 2007 1:36 am |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 за CD
Парите който си отделил са добри но Внимавай за избора относно тунера -радйото което ще има
може и да не хваща много много извън градовете
новите са много не качествени от старите Блаупункт
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Сря Яну 24, 2007 2:17 am |
|
 |
Boncho
Кара Симсонка
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 8:32 pm Мнения: 55 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Аз пък си купих Сони за 140 лв и съм много доволен - свири перфектно сиво - черно е и пасва на интериора , супер качество за добри пари 
_________________ Оne dream , one fiat .....just Punto SPI 8V SOCH 176A6000
“The best Ferrari is the one that I have still to build”
Enzo Ferrari (1898-1988)
|
Сря Яну 24, 2007 11:45 am |
|
 |
Yavor
|
Моето предложение - цена до 190лв - перфектен. Самое един минус - няма часовник, което мен ме бърка ама свикнах.
|
Сря Яну 24, 2007 1:05 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
Yavor написа: Моето предложение - цена до 190лв - перфектен. Самое един минус - няма часовник, което мен ме бърка ама свикнах.
виждам, че и колонки има на снимката, но предполагам, че не са в тази цена нали?
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Сря Яну 24, 2007 3:14 pm |
|
 |
Yavor
|
bright написа: Yavor написа: Моето предложение - цена до 190лв - перфектен. Самое един минус - няма часовник, което мен ме бърка ама свикнах. виждам, че и колонки има на снимката, но предполагам, че не са в тази цена нали?
За съжаление струваха почти кокото ЦД-то - 140кинта... :mrgreen:
Ама елипси читави се намират и до 50-80 кинта - зависи какви са - дву-, три- или четирилентови, производител и характеристики.
Гледах едни много читави Панасоници за 65лева - трилентови.
А на Типото бях с четирилентов Елит за 50лв който свиреше прекалено добре за цената си :roll:
|
Сря Яну 24, 2007 3:46 pm |
|
 |
Kuku
|
Ако те интересува стерео втора употреба, мога да ти предложа Pioneer "DEH-5600 WMA/MP3" + активна туба "TS-WX205A", (от мойта ударена кола - Punto II) за 450лв. комплект с кабели и дистанционно CD-R600 
|
Сря Яну 24, 2007 3:53 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|