Автор |
Съобщение |
moko
|
 Къде човек може да хапне около хотел Славянска беседа
Колеги от София другия вторник съм в Сф по служба и имам резервация в този хотел. Та въпроса ми е къде мога да хапна вечерта защото града не го познавам. Все пак нямам желание да си оставя цялата заплата за една пържола.
Благодаря предварително.
|
Пет Яну 19, 2007 8:50 am |
|
 |
dimo4ko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 25, 2006 1:27 pm Мнения: 128 Местоположение: Кърджали
|
 хапване
Колега , иди до стола на Софийския университет! Близко е , а и за 1.50 ще се нахраниш като хората :mrgreen:
_________________ ФИАТ УНО 1.1 '86 г.
Lz 1 DSJ
Истината е някъде там!
http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg
|
Пет Яну 19, 2007 10:33 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Точно в Славянска беседа има един много добър китайски ресторант-опитай там.Няма да ти дадат далматинци с ориз 
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пет Яну 19, 2007 10:36 am |
|
 |
masterkar
|
Може да пробваш и тук - http://www.dondomat.com/home.htm
Съвсем близо е до хотела, обслужването е добро /хубави сервитъорки  , ако не ти изпълнят поръчката за определено време :arrow: безплатна бира  /, цените ... еми виж менюто и преценявай :mrgreen: !
Последна промяна masterkar на Пет Яну 19, 2007 10:52 am, променена общо 1 път
|
Пет Яну 19, 2007 10:49 am |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
Наблизо има "Хепи". Хотела е на кръстовището на "Раковска" и "Славянска", продължаваш по "Раковска" в посока Графа и след първия светофар (пресечка на Гурко) гледаш в ляво. На около 300 метра е мисля, ако искаш карта-казвай.
П.С. Като гледам колко предложения има...направо ще преядеш!
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Пет Яну 19, 2007 10:50 am |
|
 |
Nino
|
masterkar написа: обслужването е добро /хубави сервитъорки
 Или както се казва "старо вино и млади сервитьорки" но се оказа "младо вино и стари сервитьорки" :mrgreen:
|
Пет Яну 19, 2007 10:59 am |
|
 |
moko
|
Благодаря колеги, май ще се спра на китайския.
|
Пет Яну 19, 2007 11:00 am |
|
 |
Executor
|
moko написа: Благодаря колеги, май ще се спра на китайския.
Още един глас за китайския. Доста е евтино там, а храната не е лоша. При това е и на същата улица. В посока бул. Васил Левски срещу бар Blaze се намира.
|
Пет Яну 19, 2007 11:21 am |
|
 |
masterkar
|
Nino написа: masterkar написа: обслужването е добро /хубави сервитъорки  Или както се казва "старо вино и млади сервитьорки" но се оказа "младо вино и стари сервитьорки" :mrgreen:
 Е и все пак си държа на моето мнение за там - проверено няколко пъти миналата година  !
А иначе и китайския не е лоша алтернатива.
|
Пет Яну 19, 2007 12:22 pm |
|
 |
doofiat
|
Е как къде.
Там има един много вкусен китайски ресторант на добри цени.
|
Пет Яну 19, 2007 1:41 pm |
|
 |
moko
|
doofiat написа: Е как къде. Там има един много вкусен китайски ресторант на добри цени.
Колега, ако си бях в града може би нямаше да питам.
|
Пет Яну 19, 2007 1:51 pm |
|
 |
zgabrovski
|
И от мене един глас за домата. Лошото е че обикновено няма места там.
А лафа който аз знам е "топла бира и студени кебапчета".. казваше го на братовчед ми дядото лека му пръст и касаеше една кебапчийница в Ловеч.
|
Пет Яну 19, 2007 8:11 pm |
|
|