Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 7:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Освежих си бравото - готово 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Освежих си бравото - готово
здравейте, колеги, не знам, времето ли или пък това, че съм по-свободен в момента, реших да си понаправя бравото една идея по-добро :D
започнах с лак в лявата част на задната броня, беше ударена леко отдавна и лака беше за нов - не стана много хубаво, но пък, след пастирането се надявам да се оправи...

Последна промяна BEX---GT---TDi на Пет Яну 26, 2007 5:38 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 17, 2007 5:06 pm
UNREAD_POST 
след това реших да подновя черната матова боя по броните - днес направих предната - утре е ред на задната, на колоната на едната врата, на основите на огледалата, на самите огледала - боя и лак. първо разбира се утре ще отида да си направя боя за колата, къде беше номера й :)

пп ще снимам и ще пращам снимки, дано ентусиазирам и някой друг :D

Сря Яну 17, 2007 5:09 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Браво, колега, похвално! Я кажи с какво боядисваш пластмасовите черни лайсни, че и аз да направя моето Браво. :D Иначе при мен предстои нов плеър, през застрахователите за боядисване, лети джанти и нови летни гуми и си търся такова антикрило като на GT. Много ми се иска да я претапицирам, ама 600 лв няма да им дам! Много е 600 лв за една кола! По-скоро ще си сложа ксенон и даже ще ми останат бая пари!

Сря Яну 17, 2007 5:42 pm
Профил
UNREAD_POST 
Blue написа:
Браво, колега, похвално! Я кажи с какво боядисваш пластмасовите черни лайсни, че и аз да направя моето Браво.

Някакъв спрей беше, но съм му забравил точно името. Преди време в един сервиз и на мен ми предлагаха подобна процедура, но не бях сигурен как ще се получи и се отказах. Обаче сега като гледам колегата какъв ефект е постигнал взех да се замислям. Ще чакаме да каже името на спрея :)

Сря Яну 17, 2007 6:03 pm
UNREAD_POST 
Blue написа:
Браво, колега, похвално! Я кажи с какво боядисваш пластмасовите черни лайсни, че и аз да направя моето Браво. :D Иначе при мен предстои нов плеър, през застрахователите за боядисване, лети джанти и нови летни гуми и си търся такова антикрило като на GT. Много ми се иска да я претапицирам, ама 600 лв няма да им дам! Много е 600 лв за една кола! По-скоро ще си сложа ксенон и даже ще ми останат бая пари!

Обаче малко трудно ще го монтираш. Оригинално се захваща за стъклото с 4 болта. По скоро ще трябва да го лепиш.

Сря Яну 17, 2007 6:22 pm
UNREAD_POST Радвам се, колеги, че поздравявате ентусиазма ми :)
то май спойлера е за стъклото, както каза колегата, има дупки на самото стъкло и спойлерът е захванат за него.

а иначе тези черните ги боядисвам със спрей - черен МАТ - от бриколаж - 8-9лв беше някъде, голяма опаковка - Dupli colour - немски е, доволен съм им от спрейовете - 2 бои до сега съм използвал от тази марка и са добри... :D

пп при резервната гума ли е табелата с боята или май беше на задния капак :?

Сря Яну 17, 2007 7:09 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Номерът на боята е като отвориш 3-тата врата отгоре има стикерче - сребристо и пише наименованието и номера на цвета. :)

Сря Яну 17, 2007 7:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
благодаря, колега, :) че предпочитам да ми я направят по номер, а не да гледа на слънцето и да цъка и да се чуди дали да добавя нещо или... :mrgreen:

Сря Яну 17, 2007 8:12 pm
UNREAD_POST 
За пластмасовите лайсни по вратите по принцип се прави със структурна боя. Немската RM струва 6лв/100гр. Боята е леко като гумена като засъхне. И моите лайсни са надрани обаче просто не ми се занимава да облепям колата и да я карам на майстора дето ми я боядисва. Пролетта може би. Другия вариант е със специална течност за потъмняване на пластмасови детайли. Има я в Mr. Brigolage 8-9лв. В гаража ми е и не помня марката. Представлява гъста течност като боя за обувки. Нанася се с гъбичка или плат. Аз минах всички пластмасови детайли с нея и за 2 месеца не са мръднали.

Сря Яну 17, 2007 10:09 pm
UNREAD_POST 
е, аз на вратите няма да ги боядисвам, то там са си гуми и имат само нужда от миене, друг е въпросът, че не съм си мил колата от около 2 месеца :roll:
а иначе на броните, не е гума а пластмаса, даже, като се изжули се вижда боята на бронята, вижда се на първата снимка
:)

утре продължавам :mrgreen:

Чет Яну 18, 2007 12:00 am
UNREAD_POST 
продължавам с освежаването :D

гредата не е изсъхнала, за това се виждат петна, като изсъхне става гладко и идеално :mrgreen:

Чет Яну 18, 2007 5:17 pm
UNREAD_POST 
виждате ли разликата на първата снимка, нещо така по-аеродинамично е :mrgreen:

и една снимка на готовата задна броня

днес си направих боя на спрей, за 19лв, ще пиша дали съм доволен и ще пусна снимки на огледалата как ще станат :D

Чет Яну 18, 2007 5:19 pm
UNREAD_POST 
eто, вече свърших, огледалата станаха малко по-тъмни, но застрахователите ги признаха и това е важното :)
едно петно до метал го боядисах да не ръждяса и за финал
една паста на салончето :D

Пет Яну 26, 2007 5:37 pm
UNREAD_POST 
пу пу пу да не ти е уруки, много готино е станало, браво, машала, незнам какво да кажа повече, но така трябва.хубавичка е станала, все така да си я гледаш и тя така да ти се отплаща.

Пет Яну 26, 2007 5:46 pm
UNREAD_POST 
Много добре, а тоя готин кожен салон от каде го открадна, много е як, да не е заводски така? Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Пет Яну 26, 2007 6:27 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща