Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Днеска си видях пунтото 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
ptzonev написа:
Kuku написа:
Аз преди малко повече от месец си видях Bravo-то - просто не приличаше на кола :cry:
Откриите десетте разлики :cry: :arrow:

Аз вчера го видях това браво в Горубляне. Все още е като на третата снимка. Отначало реших че е спукал гума и кара с резервната, но след 10 мин. се върна обратно и видях че и двете му задни гуми са такива. Жалко че са я съсипали. :cry:

Колата е не съсипана,а...нямам думи просто,все пак ако попадне в ръцете на някой маниак може пак да заприлича на горните снимки,дано... :cry: Като гледам от снимките липсва предната броня,задните джанти,фолиото на предните джамове,това не е трудно възстановимо (е ако е само това разбира се,но ме съмнява) :) Като си ентусиазиран всичко става,вижте типото ми като го взех:
Изображение
Изображение
Изображение

А ето го сега,има още доста неща за доизпипване де,но според мен е доста по добре от преди:
Изображение
Изображение
Изображение

Това го давам като пример,че това браво може пак да стане както преди,а дори и по добро :D

Сря Яну 10, 2007 12:17 am
UNREAD_POST 
Да ви разкажа една случка:
Предната си кола (Ситроен ВХ) взех от един пич, който заминаваше за щатите при жена си. Всъщност колата е била на жена му. Беше доста занемарена, но аз я постегнах доста.
Веднъж отивам на работа и тъкмо спирам на паркинга, зад мен спира едно такси и от него слиза една жена, която се оказа въпросната бивша собственичка. Случайно с таксито карали зад мен, и тя като си познала колицата и му казала да кара след мен докато спра. Много се изкефи, че колата й е в движение, направи си няколко снимки с нея, даже и с мен се снима. Само дето не се просълзи (не съм сигурен дали не го е направила и това де). :)
Аз също много се кефя като го видя сега този Ситроен, само дето вече много рядко го срещам. Остана в Сливен някъде...

Сря Яну 10, 2007 12:58 am
UNREAD_POST 
Abarth. написа:
Колата е не съсипана,а...нямам думи просто,все пак ако попадне в ръцете на някой маниак може пак да заприлича на горните снимки,дано... :cry: Като гледам от снимките липсва предната броня,задните джанти,фолиото на предните джамове,това не е трудно възстановимо (е ако е само това разбирасе,но ме съмнява) :) Като си ентусиазиран всичко става,вижте типото....
....давам като пример,че това браво може пак да стане както преди,а дори и по добро :D
Знаеш, че има хора, дето като пипнат нещо и го правят слънце, както има и хора дето, каквото пипнат - съхне... :(
Са, ако ви кажа аз какво съм направил по тая кола, направо ше ме линчувате, за дето съм я продал :D
Само цялостното боядисване струва над 1000лв., с мрежи в предната броня, без емблеми, с нови гумени уплътнения, с нови дръжки на вратите, с някакви пасти за почистване на матиралите чати по стоповете и фаровете, с нови халогени, 4 нови гуми за 800лв. включително нова резервна гума, цяла нова генерация със спортно гърне за 600лв., нови фабрично черни стъкла за 500лв. като дадох и белите при продажбата, отрязани с по една намотка пружини, нов акумулатор, нов съединител, масла, филтри, ремъци, свещи, накладки, спирачни дискове и даже му оставих на момчето говорители във вратите и на задната кора за 400лв., щото нямаше как да му продам колата с дупки от колоните, като си сваля музиката :roll:
След цялото това удоволствие взех 5800лв. :cry:
Колата имаше точно два проблема - светещ ABS и виещи лагери на скоростите - грубо, за около 500-600лв можеха да се оправят тези проблеми, обаче ме достраша да не стане сериозно и я разкарах... :(
Да си я бях държал - поне нямаше да ме е яд, че я е строшил някой друг :(

Сря Яну 10, 2007 1:52 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2