|
|
Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 1:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
donnna
|
 и аз да се похваля...
вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...
има едни инсталационни програми, някои ги знам за какво са ама други....
примерно - ghost 2003, nero 6, mobile manageability...
ако може компютърните спецове на помощ...
|
Чет Дек 21, 2006 9:58 am |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
 Re: и аз да се похваля...
donnna написа: вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...
ако може компютърните спецове на помощ... не съм от спецовете, ама знам че нортон гоуст прави имидж/бекъп/ на опер. система и при проблем си възтановяваш последната добра работеща конфигурация, нерото е за запис на дискове и пускане на виртуални цд, мисля тази версия го има, последното ми звучи като някви драйвери ама не съм сигурен
|
Чет Дек 21, 2006 10:13 am |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Мале дават ви лаптопи служебни та и нови, а Вие ги използвате за гледане на филми ? :mrgreen:
Чет Дек 21, 2006 11:39 am |
|
 |
donnna
|
ами за Word и Excel парите не стигнали...
иначе РС-то е е пушка! тоя път са се престарали... ся май ще ме накарат да си вържа интернет в къщи :mrgreen:
|
Чет Дек 21, 2006 11:46 am |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
 Re: и аз да се похваля...
donnna написа: вчера след обяд ми дадоха служебен лап-топ... нов... не съм много вещ в нещата, затуй да питам...
ако може компютърните спецове на помощ...
Neroto е за записване на дискове!
|
Чет Дек 21, 2006 12:04 pm |
|
 |
Nino
|
donnna написа: ами за Word и Excel парите не стигнали...
иначе РС-то е е пушка! тоя път са се престарали... ся май ще ме накарат да си вържа интернет в къщи :mrgreen:
E ся пък, все едно не можеш да си качиш OFFICE 2003? Или ша ва бият през пръстите? :mrgreen:
|
Чет Дек 21, 2006 12:05 pm |
|
 |
donnna
|
дойде ИТ спеца и ми го качи офиса 2003... и другите ги разбрах вече за кво са...
обясни ми, че повечето неща били качени и тези дискове били ако нещо се загуби - да се преинсталира...
дай боже всекиму такъв подарък за коледа...
 то май и служебния компютър като служебната кола - по-хубави няма, освен ако не са нови :mrgreen:
p.s. забравих да кажа fujitsu-siemens е 60 GB HDD, 15 инча, intel pentium M 750 1.86Ghz 533MHz, 2MB SLC.....
|
Чет Дек 21, 2006 12:15 pm |
|
 |
Nino
|
donnna написа: дойде ИТ спеца и ми го качи офиса 2003... и другите ги разбрах вече за кво са... обясни ми, че повечето неща били качени и тези дискове били ако нещо се загуби - да се преинсталира... дай боже всекиму такъв подарък за коледа...  то май и служебния компютър като служебната кола - по-хубави няма, освен ако не са нови :mrgreen: p.s. забравих да кажа fujitsu-siemens е 60 GB HDD, 15 инча, intel pentium M 750 1.86Ghz 533MHz, 2MB SLC.....
А, има има... служебната жена.. секретарката! :mrgreen:
|
Чет Дек 21, 2006 12:47 pm |
|
 |
puntotras
|
Мръсници такива :mrgreen:
|
Чет Дек 21, 2006 1:09 pm |
|
 |