Автор |
Съобщение |
bebito^^^
Кара кола
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:09 pm Мнения: 279 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
съгласна съм със всички ви няма да пиша какво мисля защото това което мисля е написано по малко от всички вас аз подкрепих съгражданите си тук http://www.petitiononline.com/bulgaria/petition.html ще сам благодарна на всеки един който се присъедини към многото вече съпричастни .....благодаря ви предварително.....
_________________ uno turbo 1.3 i.e
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее

|
Сря Дек 20, 2006 2:01 am |
|
 |
fhh
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 2:43 pm Мнения: 31 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Колеги това е просто лудост! - имаме задници и дупелизци за управници, и което е най-лошото те сами си вярват.
ПРЕДЛАГАМ ДЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ С АВТОМОБИЛИТЕ ПРЕД ЛИБИЙСКОТО ПОСЛОСТВО И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ПО НЯКОЛКО МИНУТИ ДА ИМ ПОСВИРИМ С КЛАКСОНИ, ЗА ДА СЕ СЪБУДЯТ!!! И по този начин да го предложим на всички автомобилни фенове - по всички форуми - за да сме повече.
|
Сря Дек 20, 2006 10:04 am |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
fhh написа: Колеги това е просто лудост! - имаме задници и дупелизци за управници, и което е най-лошото те сами си вярват. ПРЕДЛАГАМ ДЕ СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ С АВТОМОБИЛИТЕ ПРЕД ЛИБИЙСКОТО ПОСЛОСТВО И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ПО НЯКОЛКО МИНУТИ ДА ИМ ПОСВИРИМ С КЛАКСОНИ, ЗА ДА СЕ СЪБУДЯТ!!! И по този начин да го предложим на всички автомобилни фенове - по всички форуми - за да сме повече.
ЗА! идеята. А всичко това е лудост от самото начало! Политически игри за сметка на обикновени хора.
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
|
Сря Дек 20, 2006 11:43 am |
|
 |
puntotras
|
Ами наще управници като немогат да се справят със ситуацията,къде са ни съюзниците от НАТО и ЕС???Значи българи могат да им ходят на скапаните мисий и да умират за някаква си друга кауза а когато те трябва да помагат къде са?Писали ни били,подкрепяли ни били,разочаровани били-Не На Думи-Действия са нужни!Всичко е някаква долна игра и тия хора ще изпукат като кучета(извинете ме за израза)докато се разберат.Голяма беля колеги :!:
|
Сря Дек 20, 2006 5:33 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Сигурно сте го чували ама искам да го припомня, като не помня точно детайлите!
70-80 години Афгани мисля бяха взимат за заложници 20 (не съм сигурен за бройката) заложници в руското посолство! Руските спец части(тези за които не се говори изобщо) започват да изпращат по колети на заложниците роднините им! След няма и 2-3 дена всики заложници са освободени невредими! За терористите не се знае нищо!
Верно жестоко ама .....
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Сря Дек 20, 2006 7:06 pm |
|
 |
Tornado
|
Според мен трябва една специална операция за освобождаването и прибирането на Българските медици от Спец. частите и подобни служби. Незнам какво да кажа според мен това всичко е нагласено за да прикрият вътре държавни био оръжия! Но това си е мое лично мнение.
10x за Вал и аз съм на същото мнение спец операция и това е.
|
Сря Дек 20, 2006 8:38 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Днеска четох че Болен Сидеров предложил да отвлечем 6-ма либийци и да искаме замяна 
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Сря Дек 20, 2006 10:46 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
По-добре е да се скалъпи някакво измислено престъпление (например опит за терористичен акт), да се арестуват 5-6 важни либийци и да бъдат осъдени до животно.. в нашите "прекрасни" затвори.
_________________ FIAT Marea
|
Чет Дек 21, 2006 12:22 am |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
perlsite написа: По-добре е да се скалъпи някакво измислено престъпление (например опит за терористичен акт), да се арестуват 5-6 важни либийци и да бъдат осъдени до животно.. в нашите "прекрасни" затвори.
Абе това не е лоша идея, даже много добра... ама на ония мазни педали едва ли им пука! Ама профилактично може да се пробва....
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Чет Дек 21, 2006 12:27 am |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
The_Wicker_Man написа: Днеска четох че Болен Сидеров предложил да отвлечем 6-ма либийци и да искаме замяна 
И както беше казал на времето един пролетарски поет: "Да отвърнем на удара с удар, на угрозата с нахлупена каска!". С тези хора не може да се говори нз цивилизован език - трябват крайни мерки.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Чет Дек 21, 2006 9:22 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
В такива случаи първичното в нас проговаря и ако направим нещо такова ще станем като тях! Ама идва един момент в който става вече дума за човешки живот и то не един, и тогава хората не мислят трезво!!! Дано всичко завърши добре !!!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Чет Дек 21, 2006 12:35 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
snake написа: Просто това е невъзможно да се случва в 21-ви век ! След тези присъди трябва либийския посланик да го натоварят в чувал на най-раздрънкания "Чавдар" и да го изхвърлят на турската граница. И да скъсаме всякакви дипломатически отношения с тези мангали.  колегй гледам по сателйта й на човек му болй за тезй невйннй хора,То й Турцйя сй йма проблемй (не плащат на стройтелнйте фйрмй й работнйцйте йм)с тезй хайванй уж *мохамеданй* по добре качваш гй на едйн сал по Марйца й гй пускаш към средйземноморйето...йлй по дунава й направо в Белене :roll:
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Чет Дек 21, 2006 12:44 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
В такъв случай е най добре да се уговорим с другите клубове и на датата на следващото заседание да се струпаме пред Народното Събрание и пред посолството на Либия и да го направим тва с клаксоните. Поне ще покажем на дебелогъзльовците че народа има някаква позиция и че местенцето не им е толкоз сигурно и зависи от нас (народа).
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Чет Дек 21, 2006 12:44 pm |
|
 |
bahricin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 3:59 am Мнения: 174 Местоположение: друг
|
The_Wicker_Man написа: В такъв случай е най добре да се уговорим с другите клубове и на датата на следващото заседание да се струпаме пред Народното Събрание и пред посолството на Либия и да го направим тва с клаксоните. Поне ще покажем на дебелогъзльовците че народа има някаква позиция и че местенцето не им е толкоз сигурно и зависи от нас (народа).  Пълна НАТОвска подкрепа...комшййска :o
_________________ EX PALİO 1.2 16 V...
|
Чет Дек 21, 2006 12:56 pm |
|
 |
EVITA
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 02, 2006 8:19 pm Мнения: 149 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Събота 23.12.2006 гр. Пловдив има протестно шествие СРЕЩУ несправедливите и крайни присъди на медиците ни.
За повече подробности вижте тази тема:
viewtopic.php?t=12445&highlight=
_________________ Fiat Brava 1.6 16V '96
Последна промяна EVITA на Пет Дек 22, 2006 2:19 pm, променена общо 1 път
|
Чет Дек 21, 2006 6:37 pm |
|
|