|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 10:35 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Благодаря на Nino и на Kluchar!
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
 Благодаря на Nino и на Kluchar!
В петък вечер реших да закарам колата на автомивка в най-гъстата мъгла в 8 ч. вечерта. Измиха я и се качва пича да ми я изкара, не ще да пали. Излизам от кафето, гледам на таблото лампата на ключа свети. Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря. Викам ключаря и той тръгна от Люлин към кръстовището на Пушкин и Околовръстното. Махнах клеймите на акумулатора. Автомивката затвори. Стана 9 часа, а навън студ и ключаря се появява. Гледаме това онова, въртя ключа и лампата пак свети. Звъня на един майстор и той ми вика, а копчето под седалката как е? Ключаря го натисна, врътна ключа и колата се оправи. Тук е мястото да кажа едно голямо Благодаря специално на Nino и на Kluchar, че се отзоваха точно когато имах нужда оттях - много точни пичове са.
Nino, май ти секнах ракията, но ...
Kluchar, и твоята вечеря май прекъснах, но ... Да знаеш, че отвертката ти с кутията е останала на в колата ми. Кога да ти я дам?
Живи и здрави да сте момчета 
|
Пон Дек 18, 2006 12:33 am |
|
 |
Abarth.
|
 Re: Благодаря на Nino и на Kluchar!
doofiat написа: В петък вечер реших да закарам колата на автомивка в най-гъстата мъгла в 8 ч. вечерта. Измиха я и се качва пича да ми я изкара, не ще да пали. Излизам от кафето, гледам на таблото лампата на ключа свети. Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря. Викам ключаря и той тръгна от Люлин към кръстовището на Пушкин и Околовръстното. Махнах клеймите на акумулатора. Автомивката затвори. Стана 9 часа, а навън студ и ключаря се появява. Гледаме това онова, въртя ключа и лампата пак свети. Звъня на един майстор и той ми вика, а копчето под седалката как е? Ключаря го натисна, врътна ключа и колата се оправи. Тук е мястото да кажа едно голямо Благодаря специално на Nino и на Kluchar, че се отзоваха точно когато имах нужда оттях - много точни пичове са. Nino, май ти секнах ракията, но ... Kluchar, и твоята вечеря май прекъснах, но ... Да знаеш, че отвертката ти с кутията е останала на в колата ми. Кога да ти я дам? Живи и здрави да сте момчета 
Дам и на мен преди няколко дни ми се наложи помощ за ключалките,че ми разбиваха колата и колегата Kluchar ги направи супер,много съм доволен от работата му 
|
Пон Дек 18, 2006 1:28 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
От ключаря и аз съм много доволен, doofiat, дано си го възнаградил добре, не всеки би се отзовал така.
|
Пон Дек 18, 2006 3:08 pm |
|
 |
doofiat
|
GTipo написа: От ключаря и аз съм много доволен, doofiat, дано си го възнаградил добре, не всеки би се отзовал така.
С Kluchar сме се оправили, а Nino има ракийка от мен, Ямболска при това.
|
Пон Дек 18, 2006 3:19 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Ключаря дойде в къщи и ми направи една брава и още куп други работи... приятел в нужда се познава!
|
Пон Дек 18, 2006 5:32 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
doofiat написа: ...Звънкам на Nino той ми дава GSM на Ключаря...
Ами нали за тая работа има WAP версия на списъка за взаимопомощ бре!
Иначе браво на колегите! 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пон Дек 18, 2006 11:57 pm |
|
 |
doofiat
|
Още нямам настройки за WAP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и съм за 
|
Вто Дек 19, 2006 12:10 am |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Иий, ама много те мързи!  Ето:
Мтел, Глобул, Вивател
|
Вто Дек 19, 2006 12:21 am |
|
 |
doofiat
|
Много благодаря, Пешо!!!!!
Вече имам настройки за WAP и списъка за взаимопомощ на GSM 
|
Вто Дек 19, 2006 12:49 am |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
|
 Сега остава да ти пожелая да не ти се налага да го ползваш (поне не за такива случки)! 
|
Сря Дек 20, 2006 12:56 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|