|
|
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 4:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
А бе писна ми от този Big Brother 3.
Автор |
Съобщение |
team
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 9:48 am Мнения: 116 Местоположение: Пловдив
|
 А бе писна ми от този Big Brother 3.
Може да не му е тук мястото да говоря за това,ама ми омръзна с тези наредени номинации.
Big Brother Mafia
Да ги Е*БА и 3-кравите да ги.Извинявам се за грозния език,но ми писна. 
|
Пон Ное 27, 2006 11:51 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Най- лесното решение е
просто не ги гледай 
|
Пон Ное 27, 2006 11:53 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Мене ме кефи как и имитират от Господарите на ефира 
|
Вто Ное 28, 2006 12:00 am |
|
 |
Vladim
|
 Re: Най- лесното решение е
violina написа: просто не ги гледай 
Правилно, решението е елементарно! 
|
Вто Ное 28, 2006 12:03 am |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
|
violina написа: просто не ги гледай 
Ами какво да ти кажа от 3 телевизора в къщи само него се гледа.Направо ще ги трепя вече и това е.
|
Вто Ное 28, 2006 12:04 am |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Ное 28, 2006 12:10 am |
|
 |
chuni
|
team написа: violina написа: просто не ги гледай  Ами какво да ти кажа от 3 телевизора в къщи само него се гледа.Направо ще ги трепя вече и това е.
Значи им харесва щом ги гледат никой не може да те накара на сила да гледаш нещо което не ти е интересно.
|
Вто Ное 28, 2006 12:10 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
е вие какво толкова се чудите ,докато има такива запалени зрители и такива дето пускат смс-и ще ги има тия предавания ,естествено ,че ще е нагласено .
Още са ми пред очите и ония оцеляващите ,дето случайно си намериха агне ,а другите случайно си намериха ЗАСАДЕНА градина на необитаемия остров !! то верно ,че е трудно ама ... :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Ное 28, 2006 1:16 am |
|
 |
team
Кара Фиатче 126
|
tomazo написа: е вие какво толкова се чудите ,докато има такива запалени зрители и такива дето пускат смс-и ще ги има тия предавания ,естествено ,че ще е нагласено .
Още са ми пред очите и ония оцеляващите ,дето случайно си намериха агне ,а другите случайно си намериха ЗАСАДЕНА градина на необитаемия остров !! то верно ,че е трудно ама ... :mrgreen:
Мен пък ме самнява някой да пуска SMS-си.Може и да има такива луди,но ме съмнява да са много.Всичко е за кинти от реклама.
P.S. А за агнето ТИХО,ТИХО,луда работа бях го забравил. 
|
Вто Ное 28, 2006 1:33 am |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
tomazo написа: е вие какво толкова се чудите ,докато има такива запалени зрители и такива дето пускат смс-и ще ги има тия предавания ,естествено ,че ще е нагласено .
Ако бях там, щях да намеря на ярето майка му и баща му и да яде племето саздърмъ :mrgreen: А козата можеше и за мляко да се чува  Ама коскаджамите остров се можеше да се нмерят разни зеленчуци на кокал, само дето май не ги пускат да скитат.
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Вто Ное 28, 2006 4:33 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
DEYAN IYI написа: tomazo написа: е вие какво толкова се чудите ,докато има такива запалени зрители и такива дето пускат смс-и ще ги има тия предавания ,естествено ,че ще е нагласено .
Още са ми пред очите и ония оцеляващите ,дето случайно си намериха агне ,а другите случайно си намериха ЗАСАДЕНА градина на необитаемия остров !! то верно ,че е трудно ама ... :mrgreen: Ако бях там, щях да намеря на ярето майка му и баща му и да яде племето саздърмъ :mrgreen: А козата можеше и за мляко да се чува  Ама коскаджамите остров се можеше да се нмерят разни зеленчуци на кокал, само дето май не ги пускат да скитат.
е то точно това е ,ярето няма никакви живи роднини на острова :mrgreen: ,поне едно печено прасе да им бяха сложили да си намерят ,щяха да ни го обеснят на нас с гръмотевичната буря ,предната вечер :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Вто Ное 28, 2006 5:05 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Незнам за ББ3,ама тва сурвивор БГ е ебаси блудкажа...
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Вто Ное 28, 2006 9:44 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Че кой го гледа още това предаване???
|
Вто Ное 28, 2006 10:09 pm |
|
 |
doofiat
|
Видяхте ли ги тия тризначки бе хора. Еба ти тъпата система. Нямам думи. Тая Любов обра точките. Тъпо тъпо тъпо!!!!!
|
Вто Ное 28, 2006 10:56 pm |
|
 |
spoty
Кара кола
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 12:41 pm Мнения: 204 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
team написа: А ве не знам ама 3-кравите започват да ми мясат на тази МАНЕКЕНКА.
Не мисля че тази снимка е забавна! Напротив нека да уважаваме хората с проблеми!
ПС: Нищо лично но мисля че е по-добре да я махнеш!
|
Чет Ное 30, 2006 3:54 pm |
|
|