|
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Някой ползва ли ФМ Трансмитер?ПОМОГНЕТЕ
Автор |
Съобщение |
presiqn
|
Някой ползвали ФМ Трансмитер?Доволен ли е от него ?Какво мислите?заслужава ли си ?Предимства според вас и недостатъци?
Вие сте колеги.Помогнете ми да избера да си взема или да се откажа.Щото в колата си има ЦД Пайнер и си дани много яко, и като чели не ми се сменя.Помогнете
|
Чет Дек 13, 2007 12:07 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Супер е!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Дек 13, 2007 12:49 pm |
|
 |
presiqn
|
доволен си така ли ?
какъш имаш ти ?
как се чува, променя ли се звука?
качеството как е ?
аз съм се псрял на ето този

|
Чет Дек 13, 2007 12:52 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Не мога да изкажа мнение за този, на който си се спрял, колега. Мога да споделя за един модел, много евтин, който купих от Технополис - оказа се ужасен ментак, точно след 2 часа го върнах. Човек за 15-20 лв. не може и да очаква нещо особено, но поне очаква, че за тези пари ще работи. Трансмитерът работеше, но без какъвто и да е ефект - посмъртно не можеше да се настрои честотата на приемане, а радиото в Бравата си е чудесно. Не знам как стои въпросът с по-скъпите модели, но моят съвет е - купи го с уговорката, че след това, ако не ти хареса можеш да им го върнеш, а те да върнат парите ти. 
Чет Дек 13, 2007 1:02 pm |
|
 |
presiqn
|
ок,  ще го омам в предвид твоя съвет.Аз съм се спрял ма този щотото е с дистанция и е 60лв.Спря съм се и на още няколко .Най-скъпия който съм си харесал е 70лв.Повече не ми се дават .
|
Чет Дек 13, 2007 1:20 pm |
|
 |
Dido1983
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 12:08 pm Мнения: 111 Местоположение: Габрово
|
Колега аз имам такава играчка и си я бях зел пред пожече от годи без екстри за баща ми той я ползжа и сега!
Цените са от около 30 лв до към 70 лв(надрусан яката)
Аз си зех подобен на черния които си показал за 66 лв и съм доволен
гледаи го :
1 да помни до коя пецен е стигнал че е дразнещо се да тругва от първата
2 ако е с вградена памет ДА ТИ ДАДЪТ УСБ КАБЕЛА ЗА НЕГО че иначе трява ти да си го търсиш и купиш
3 не е задължително да е с вградена памет даже другите са по удобни,но това е твоя преценка
Най-натруфения който съм виждал е с еквалаизер,помни до кое песен е стигнал,1 Гб памет,дистанционо,изписвами песните и може да има още нещо беше за не съм го ръчкал но и незнам колко ще кара зех си го преди 2 дена  за 66 лв. това е Габрово и не съм много обикалял затова цените са просто орентировачни
_________________ Браво 1.6/16V Нека си живеем живота, а не да се борим за него по пътищата!!!!!
|
Чет Дек 13, 2007 1:31 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
моя е един http://www.made-in-china.com/showroom/a ... trol-.html
нещо като това но с повече памет е повече екстри зех го 45 лв 
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Дек 13, 2007 1:43 pm |
|
 |
presiqn
|
долу-горе от постовете до тук разбирам че не е лоша инвестиция Трансмитера?
Никой не каза има ли някаква промяна в качеството на звука.щото някой казват че се губело малко качеството.Верно ли е това?
|
Чет Дек 13, 2007 2:30 pm |
|
 |
mladski
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Май 27, 2007 5:35 pm Мнения: 8 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
На мен ми подариха по-стар модел от тези. Няма дисплей а диотчита които показват на каква честот свири. Не съм довоелн от качесството на звука - съска и се смущава от двигателя. Малко се бави докато почне да свири. Винаги си сменя честота при всяко натискане на плей и трябва да пранстройвам радиото или него. Може би защот е по-стар модел не знам.
_________________ Marea 1.8 16V
|
Чет Дек 13, 2007 5:32 pm |
|
 |
presiqn
|
Хмммм, интересно.Може и от това да е.
|
Чет Дек 13, 2007 5:55 pm |
|
 |
tip
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 12:04 am Мнения: 38 Местоположение: София
|
Аз ползвам това.... http://www.speedcomputers.biz/index.php?productID=2669
Има 1гб вградена памет може да се ползва и като обикновен МП3 плеър.
|
Чет Дек 13, 2007 10:16 pm |
|
 |
presiqn
|
е как е . доволен ли си ?как се чува в колата ?
|
Чет Дек 13, 2007 10:20 pm |
|
 |
tip
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 12:04 am Мнения: 38 Местоположение: София
|
Касетофона в колата е скапан, но все пак има разлика в качеството сравнено с радиото.
Като цяло обаче съм доволен щото си го мъкна на всякъде
Най добре е всеки да си го пробва преди да го вземе. Аз го взех от http://www.alnielectronics.com/ и дават да се пробва преди да се купи.
|
Чет Дек 13, 2007 10:25 pm |
|
 |
Rokambol
|
Компромисно решение, което не може да замести каквото и да е радио с mp3. За мен си е излишен разход. Добави още толкова и си купи един бюджетен mp3 плеър. В пъти е по-добър.
|
Пет Дек 14, 2007 12:47 am |
|
 |
arsenov
|
presiqn аз бях с фм-трансмитер който се поставя в запалката за 16лв (може би по скъпото фм-трансмитерче ще е по-добре )обаче като го напечеше слънцето лятото и почва да шуми и е направо дразнещо идело ми е да го изхвърля през прозореца , но се разрових из нета и видях адаперна касета . Отскочих до световния търговски център в Илиянци и за 8 лв си взех една . Включва се към МП3 плеърчето и е на светлинни години от предишния фм-трансмитер не шуми не прави мизерии не е на качеството на сд мп3 , но и не е за изхвърляне , ако не си претенциозен ще ти допадне , но трябва да си вземеш мп3 плеър не става с флаш памет . Стария фм-трансмитер го ползвам като зарядно за мп3-то . Така че си имам касета зарядно за мп3-то и много кабели в колата 
|
Пет Дек 14, 2007 7:17 pm |
|
|