|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 8:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Ако ще сключвате застраховка
Автор |
Съобщение |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
 Ако ще сключвате застраховка
Искам да похваля и да ви препоръчам един застрахователен брокер, към който ме насочи човек от форума.
Става дума за бюрото на I & G Brokers на Кооперативния пазар в Люлин (на първата редица до трамвайната линия) – отзивчиви и любезни млади дами, които ви предлагат варианти от няколко застрахователя. А ако отидете с препоръка като фиатаджии, приятно ще се изненадате и от цените.
Така че, ако ви предстои да сключвате застраховка, непременно проверете там. Обадите се преди това с ЛС на Ilkor и със сигурност доволни ще останете!

_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Съб Фев 25, 2006 7:36 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
каже поне кой застраховател избра
на колко я оцениха и колко е премиятя?
Нед Фев 26, 2006 11:27 am |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Колеги, знаете че размерът на премията зависи от куп неща. Каквато и сума да ви напиша, едва ли ще ви свърши работа.
Преди да отида във въпросния офис, аз също си проверих ориентировъчно колко би ми излязло при основните застрахователи. Повярвайте ми, условията са добри.
Така че, ако наистина трябва да правите застраховка, пишете на Ilkor - човекът е стабилен, вярвам че и на вас ще съдейства.
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Нед Фев 26, 2006 8:36 pm |
|
 |
ilkor
|
Мерси за рекламата
Условията за застраховане са такива като на всички други места т.е. цената е еднаква. Изборът на застрахователи - също.
Бонуса идва от комисионната която получава застрахователния агент - почти целия процент може да бъде приспаднат от цената.
Пишете ЛС ако ви интересува ...
|
Пон Фев 27, 2006 12:09 am |
|
 |
blue_g
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 12:41 pm Мнения: 151 Местоположение: София 13 Надежда
|
Привет  ,
гражданската отговорност ми изтече и трябва да я подменя.....коя застрахователна компания бихте ми предложили....
от постингите които прочетох разбрах че "Български имоти" предлагат добри оферти....Все още ли е така?
_________________ Punto 1.2, ELX MPI
|
Пон Фев 27, 2006 10:29 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
и аз се възползвах
каско+гражданска
доволен съм
Пон Сеп 04, 2006 2:26 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
blue_g написа: Привет  , гражданската отговорност ми изтече и трябва да я подменя.....коя застрахователна компания бихте ми предложили.... от постингите които прочетох разбрах че "Български имоти" предлагат добри оферти....Все още ли е така?
Да, така е, казвам ти го защото аз бачкам там.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Вто Сеп 05, 2006 11:02 am |
|
 |
donnna
|
в български имоти за моето пунто искат 72 лв. за ГО - там е най тънко.
обаче преди малко ми казаха че в лев инс е 89 лева - но ако платиш за 1 година, а не на 4 вноски ти дават гориво за 30 лв. на петролска бензиностанция, т.е. излиза 59 лева
моята ГО изтича на 13.09. и смятам да се пиша там :mrgreen:
|
Вто Сеп 05, 2006 2:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|