|
|
Дата и час: Чет Сеп 25, 2025 1:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
ФИАТ ПУНТО със АБС система БОШ
Автор |
Съобщение |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 ФИАТ ПУНТО със АБС система БОШ
Здравейте на всички
Днес посетих два от показани по долу оторизирани сервизи на БОШ в София
http://www.bosch.bg/bg/products/car_ser ... rvices.pdf
И в двата направих резервация -първия за 13 часа, втория за 14 часа.
В единия ми измериха предните датчици , но не ме включиха към тестера- пратиха ме в сервиз на ФИАТ не им се занимаваше с мен!
В другият си направих час в 14 часа, но никой не им беше предал и бяха заети -оставиха ме за утре!?
Ако някой знае как си е оправил АВС или знае специалист или има мнение, да свирка!
Предварително благодаря

|
Вто Юни 06, 2006 7:47 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Колега, пиши за кой точно сервиз става дума, че и другите да си имаме едно наум!
А ако са ти свършили адресите, пробвай D&S Motors. Намира се на бул. Сливница, преди Мосю Бриколаж (от лявата страна, ако се движиш от центъра към Околовръстното). Но първо се обади: GSM 088 77 02 09 (мисля, че в събота и неделя не работят).
Честно казано, съвестта ми не е съвсем чиста като те насочвам към тях  , защото с моя ABS не можаха да се преборят. Но поне не ме претупаха, а положиха доста усилия да открият причината. Иначе съм сменявал термостат при тях - нямам грижи.
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Вто Юни 06, 2006 11:02 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Май 24, 2006 5:36 pm Мнения: 57 Местоположение: София 10 Триадица
|
 Сервизи БОШ за АБС
Здравейте
Първият сервиз беше- ВЕКТОР -9731480 бул.Искърско шосе №12-там ми измериха само предните датчици- даваха еднакви стойности мегаоми и казаха, че не могат да ме свържат с тестера БОШ. Според мен сметнаха, че проблема ми е малък и ме пратиха на тестер в ФИАТ СЕРВИЗ.
Вторият сервиз беше - ЮВЕ - бул.Симеоновско шосе №51-686114-там беше пълно с коли и никой не ме чакаше . Регистраторката сутринта говори с някого и ми определи час 14 часа , но никой не знаеше.Препратиха ме за за днес, като едно момче каза , че трябва да прочете по книгите нещо за АБС-та , та аз днес не отидох.
И на двете места бяха много любезни, но явно проблема не е за тях.
Чакам да ми изпратят схеми-сам ще се оправя някак си. Ако ли не- ще ходя на сервиз с ФИАТ ТЕСТЕР. Един въпрос към Вас-къде Ви оправиха в края на краищата АБС-то на вашата кола?
Поздрави

|
Сря Юни 07, 2006 5:31 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
|
 АБС система на BOSCH -офис , цени и СЕРВИЗИ
Здравейте
Съмнявам се в един от датчиците на АБС-когато го извадих беше малко наранен .За да проверя как стоят работите,
днес влезнах
www.bosch.bg
и на "контакти"
писах и е-mail на Tatjana.Chocheva@bg.bosch.com
Интересувах се каква е цената му и за колко време ще ми го доставят.
Отговорът беше светкавичен- 125 лв, а доставката след средатата на юли- в Германия нямало на склад!?
На въпроса ми къде са специалистите на АБС - БОШ
Отговора беше моментален
VECTOR - 9731480 ili 0888-343014 - bul. Iskarsko shausse 12 (ul.5001)
ili
JUVE - 686114 ili 0888-505605 - bul. Simeonovsko shausse 51
От друг сайт научих , че там името на специалиста е Росен
Явно трябва да посетя втория сервиз -за първият вече ви писах.
Това е засега

|
Чет Юни 08, 2006 4:56 pm |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
ако стане нужда да се сменя нещо по АБСа , имам всичко , стига да е същия като на ГТ 
Чет Юни 08, 2006 10:09 pm |
|
 |
kuzigeorg
Кара Симсонка
|
 ABС датчици за ПУНТО
Здравейте на всички , най-вече на Emoticons
Благодаря за отзивчивостта!
Не съм сигурен за годината на производството на твойта кола, но
за съжаление датчиците са 0 265 006 139 -леви или 140 десни, а мойте са 0 265 007 069 до 72
вижте:
http://ecat-online.bosch.de/toc/de/PiyL ... vaDisabled
Все пак имам една молба - ако имаш уред да измериш съпротивлението им. Ако имаш проблеми-свиркай-аз ще ги измеря
При мен са няколко мегаома, а съм мерил на други коли- между 1 и 2 килоома.
Ще държим връзка
Поздрави

|
Пет Юни 09, 2006 8:18 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|