|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Сеп 25, 2025 1:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
violche
Регистриран на: Пет Май 19, 2006 8:54 pm Мнения: 3 Местоположение: София 15 Младост
|
 Въпрос за жичкаджия
Здравейте,
искам да попитам за някой свестен жичкаджия. Имам Фиат Пунто и ту ми отказват ту тръгват чистачките. А най-бавните им обороти изобщо не работят. Заднат и тя отказва и тръгва когато си поиска. Реотаните на задното стъкло също не работят винаги. Репила съм да я водя на електричар, защото не мога и нямам време да се занимавам, но тук никъде не открих адреси или телефони на майстори някъде по-близо до Младост. Намерих два телефона но те са малко преди Враца (в квартал Обеля).
Благодаря ви предварително момчета и момичета 
_________________ http://www.kix-service.com
|
Пет Май 19, 2006 8:59 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
В Младост има един добър сервиз, намира се точно на завоя които взимаш за да стигнеш към студ. град, мисля че се занимават с ел. проблеми, пробваи там ако си готова да дадеш немалко ари за добре свършена работа.Успех!
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пет Май 19, 2006 9:19 pm |
|
 |
violche
Регистриран на: Пет Май 19, 2006 8:54 pm Мнения: 3 Местоположение: София 15 Младост
|
Там не е ли сервиз за ауспуси? Където до него има магазин за гуми и джанти?
Или е някъде веднага след него в посока ст. град? Все някъде трябва да има и друг сервиз или човек, който се занимава с ел. инсталации.
И какво имаш предвид немалко пари? Не ми се е налагало досега да ми правят нещо по инсталацията и не знам колко може да струва?
|
Пет Май 19, 2006 11:40 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
мисля, че колегата не говори за този сервиз зад шела, а си продължаваш по ал. малинов нодолу към цариградско и там точно където беше пазара /в ляво/ и сега я затвориха тази пресечка. демек точно срещу мото пфое. поне аз така знам
|
Нед Май 21, 2006 8:49 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Ами за немалкото пари какво да ти кажа...в един сервиз за работа по ел инсталацията и таблото на Типо-то ми искаха 12лв. на час!Иначе ако искаш мога да ти дам тел. на един автоел. техник, човекът работи във Ванто, йивее в Дружба ако ти се ходи дотам...(все пак не е токова далеч).Ако искаш пиши на ЛС.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Нед Май 21, 2006 11:35 am |
|
 |
violche
|
pakumba написа: мисля, че колегата не говори за този сервиз зад шела, а си продължаваш по ал. малинов нодолу към цариградско и там точно където беше пазара /в ляво/ и сега я затвориха тази пресечка. демек точно срещу мото пфое. поне аз така знам Сетих се за кое говориш. Бях се объркала, защото Мислех за завоя към студентски град, който е на кръстовището на бул. Климент Охридски. Ще проверя там. 
|
Нед Май 21, 2006 4:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|