|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 9:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
 Александър Ауто
Не ги хваля, но за моето Пунто, цените при тях са винаги най-добрите!Аз преди да си купя някоя част въртя по телефона на почти всички известни ми магазини (все пак портфейла ми не е бездънен :cry: ) и това е резултата до които съм стигнал:).При тях обаче ми се струва, че труда се заплаща малко по скъпичко,но затова аз си имам мой майстор-работи в сервиза на Рено, обаче и той и синът му си имат фиатчета Пунто:)
Обаче ако някой ми предложи друг магазин с доказано качествени авточасти, няма да му се разсърдя 
|
Сря Мар 02, 2005 3:53 pm |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
 Re: Александър Ауто
damianoff написа: Не ги хваля, но за моето Пунто, цените при тях са винаги най-добрите!Аз преди да си купя някоя част въртя по телефона на почти всички известни ми магазини (все пак портфейла ми не е бездънен :cry: ) и това е резултата до които съм стигнал:).При тях обаче ми се струва, че труда се заплаща малко по скъпичко,но затова аз си имам мой майстор-работи в сервиза на Рено, обаче и той и синът му си имат фиатчета Пунто:) Обаче ако някой ми предложи друг магазин с доказано качествени авточасти, няма да му се разсърдя 
аз знаех, че продават части, нямах идея че имат и сервиз, къде е?
Сря Мар 02, 2005 3:56 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Точно в пряката до магазина им на бул"В.Левски"-магазина се пада на ъгъла и точно като завиеш на има няма 100 м. е сервиза!
|
Сря Мар 02, 2005 4:01 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|