Дата и час: Пон Юни 16, 2025 6:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
"Златен Меркурий" / - 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST "Златен Меркурий" / -
Ходих при тях с Крома 2.0 карбуратор.
Колата уж беше наред, но за 20-тина километра само. Шпилките на карбуратора които държат капака му бяха развити напълно и щяха да паднат (в интерес на истината още когато я купих колата - една шпилка просто липсваше).
Сега сложих нови шпилки но няма да отида пак при тия на реглаж. Дадоха ми 2 месеца "гаранция" ... за какво ми е - да ходя през ден да ми говорят глупости само и да виждам че не са пипали нищо ли ???
:evil: :evil: :evil:

За пореден път ще трябва сам да се оправям, писна ми от "сервизи" и "майстори".

Вто Апр 04, 2006 11:29 am
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Да пази господ от некадърници и мошенници!!!
Брат и ти ли си изгорял там бягай бързо това са мошенници от класа,крак няма да ми стъпи повече там
и когото познавам на всеки казвам да не гори.Да пази господ от некадърници и мошенници! :evil: :evil: :evil:

Чет Юни 07, 2007 2:15 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз отидох там за да ми измерят налягане на горивото. Казах им, че точно това искам и за това ще плащам. Описах им и проблема - трудно палене ако колата престой повече от 20мин. Онзи с очилата веднага отсече "това не е от гориво. оставете колата да преспи тук и на сутринта ще я видим. Това е датчик за температурата". Датчика е чисто нов, но се съгласих нека я види. През целия следващ ден не се обади. Вечерта отидох да видя до къде ми е колата. С изненада установих, че както я бях паркирал така си седеше. Не беше бутната. Като ни видя човека взе един мултицет и тогава взе да мери датчиците. Накара ме да запаля и думите му бяха "ама тя си пали нормално бе". Да но не запали нормално, а пак въртях дълго. Тук се почнаха обясненията, че на компютър нищо не излизало. Попитах "а налягане измерихте ли" и отговора отново беше "не е от налягане". Отидох в друг сервиз и точно това се оказа - ниско остатъчно налягане. Изключително много мразя когато някой "майстор" ми се прави на супер учен. Хубаво не било от бензин, но аз си плащам за да провериш бензина и искам точно това да се провери. Ако не е ок. И аз доволен и той доволен, но мразя да ми се развиват теории.

ПС: Подобни изпълнения от преди ме накараха да си сглобя ВИСА тестер. След това изпълнение си направих и манометър за налягането и повече в сервиз за диагностика няма да стъпя. Това диагностиците са страхотни самодейци.

Пет Авг 31, 2007 11:03 am
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]