Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:00 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
А честит ми първи удар :( 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST А честит ми първи удар :(
Отнесоха ми колицата (основно вратата и лека драскотна на калника над гумата) вчера на служебния паркинг :( Само да го бях видяла кой е :evil: ...

Та въпросът ми е - кое ще ми излезе по евтино - да си купя нова врата (колко струва горе-долу, ако някой знае) или да я ремонтирам - искат ми 150 лв. за работата с материалите (което ми се струва доста, защото ударът не е голям). Колата е пунто, 94г., с 5 врати.

Вто Фев 21, 2006 3:04 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: А честит ми първи удар :(
heraldita написа:
Отнесоха ми колицата (основно вратата и лека драскотна на калника над гумата) вчера на служебния паркинг :( Само да го бях видяла кой е :evil: ...

Та въпросът ми е - кое ще ми излезе по евтино - да си купя нова врата (колко струва горе-долу, ако някой знае) или да я ремонтирам - искат ми 150 лв. за работата с материалите (което ми се струва доста, защото ударът не е голям). Колата е пунто, 94г., с 5 врати.

Ако е и с боядисване, направо е евтино! Обаче задължително нова врата, ако е много смачкана, пък и по-добре че може да избие ръжда след време ако се изчуква.

Вто Фев 21, 2006 3:26 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Работата е там, че е само леко хлътнало - почти няма нужда от боядисване - една лека ивица от боята е свалена - малко по широка от одраскване с пирон, затова ми се струва че ми искат много пари, а и за изчукване почти няма кой знае какво - трябва по-скоро да се избута вдлъбнатината...

Вто Фев 21, 2006 3:58 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ами питай в друг сервиз колко ще ти искат за ремонта ,иначе с нова врата сигурно ще е по скъпо ако се боядисва в твоя цвят

Вто Фев 21, 2006 4:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
heraldita написа:
Работата е там, че е само леко хлътнало - почти няма нужда от боядисване - една лека ивица от боята е свалена - малко по широка от одраскване с пирон, затова ми се струва че ми искат много пари, а и за изчукване почти няма кой знае какво - трябва по-скоро да се избута вдлъбнатината...

При ивица за каквато казваш процедурата не е малка. Хлътването надали може да се изправи и се позлва шприц кит. После се боядисва облат доста по широка от самата ивица. Ако си металик се налага и лакиране и няколко шлайфа защото новата боя е по-тъмна от тази на останалата част на вратата. Майсторите на това му казват преливка и е трудоемък процес. Другия по лесен за тях вариант е боядисване на целия детайл, но тогава много ще се бръкнеш за боя. Добра цена са ти дали.

Сря Фев 22, 2006 12:45 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]