Дата и час: Пет Сеп 26, 2025 12:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автомивка с канал, за измиване ДВГ 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Автомивка с канал, за измиване ДВГ
Драги Колеги,
във връзка с предстоящ ремонт за спиране на теч на масло от ДВГ и скоростната кутия ми се налага, да ги подложа на качествено измиване, за да се установи откъде точно са течовете. За целта ми препоръчаха да потърся автомивка с канал, за да може да се измие добре под ДВГ. Ако някой знае такава, моля да напише адрес или да обясни как се стига до нея.
Мисля че на всеки рано или късно му се налага да ползва такава автомивка, така че темата ще е полезна за всички.

Моля ако не сте абсолютно сигурни дали автомивката има канал да се въздържите от публикации, тъй като целта на темата е да се помогне на всички и евентуалното обикаляне по автомивки за да се установи че информацията публикувана тук е погрешна, едва ли би било приятно на някого.
Поздрави на всички съвестни ползватели на този форум (на недобросъвестните - също :D )

P.S.
Аз съм в София, но нека не се ограничаваме само със софийски автомивки. Мисля че на всички в БГ ще е полезно да знаят къде в техния град може да се ползва подобна услуга.

Вто Апр 18, 2006 2:53 pm
Профил ICQ WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
батенце, веднага ти казвам софавто в зимния дворец, в студентски град. там също се справят много добре и с пране и пастиране, като цените не се различават от обичайните :D
опс, сега се сетих че инфото не на 100% сигурно, но поне допреди година, две имаха поне два подемника!

Вто Апр 18, 2006 4:26 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега, 100% място кадето ще могат да ти измият ДВГ и отдолу самата кола е сервиз ТРИКОМ на бул. Европа
идваш по сливница и като пресечеш орион сервиза се пада на около стотина метра от лявата страна
успех

Нед Май 07, 2006 6:37 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
А някой да знае такава автомивка в Пловдив?

Нед Май 07, 2006 8:35 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Мивка с канал
Пич,

Мивка с канал има на булевасрд искърско шосе на светофара където завиват тролейте. Там, на светофара тролея пресича трамвайната линия и завива в дружба. Мивката е денонощна и ще я познаеш по бакшишите, които са винаги там. Също така има и доста голяма гумаджииница.

Пон Май 15, 2006 9:00 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]