|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 8:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Добра дума за Ауто Италия
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Добра дума за Ауто Италия
Колеги днес за 1-ви път ползвах сервиза на Ауто Италия и мога да им кажа, че това е начина по който трябва да се работи с клиент.
Посрещнаха ме любезно. Вкараха колата в сервиза веднага и веднага при нея отиде майстор, а нямах записан час. За 10 мин бях отново в нея и се радвах на живота. Така трябва да се работи. Това е верния път.
Проблема ми беше дразнещо щракане на педала на съединителя в средата на хода. Елементарен монтажен проблем. Мокета не беше добре подпъхнат под педала.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пет Сеп 05, 2008 1:07 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Е, добре е да се споделят и хубавите впечатления, няма да излагаме марката я! 
_________________ FIAT-SPORT
|
Пет Сеп 05, 2008 4:05 pm |
|
 |
sim4ata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 3:41 pm Мнения: 82 Местоположение: София 13 Надежда
|
Днес ще я карам и мойта фиатка при тях  Вярвам, че ще си свършат читаво работа 
_________________ - = АУТОТИЙМ БЪЛГАРИЯ = -
Всички видове авточасти за вашият автомобил!
Процентно намаление за съфорумци!
Fiat Coupe 2.0 20V Pininfarina 147к.с. - Къде отиваш ти, може би?!
|
Вто Окт 07, 2008 11:31 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Имах втори досег със тях, като този път опрях до тенекеджийския отдел за малка драскотина и вдлъбнатина. Приемчика Слави е много любезен и отделя доста време на клиента.
Колата ми влезе точно на записания ден и час и излезе буквално за 3 дни. Измиването при приемане трябваше да е за моя сметка, но в последствие Слави ми каза, че нищо не дължа. Качеството на боядисването е перфектно.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Окт 07, 2008 11:43 am |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Да така е.Наистина Слави е печен.И аз допрях до бояджийски услуги и смяна на стъкла.С предварително записан час всичко става за няколко дни.
|
Съб Дек 06, 2008 5:22 pm |
|
 |
Viktor_Tach
Регистриран на: Пет Дек 12, 2008 2:54 pm Мнения: 2 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
а сервизчето къде се намира? И той ли е долу на летището. Защото аз си взех едно Пунто 1.2 2000 година и искам да го прегледат цялото и каквото има за смяна и оправяне,абе да се каже пълен преглед и диагностика. Да се оправя.Освен ако не предложите и друг сервиз?
|
Съб Дек 20, 2008 4:58 pm |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Viktor_Tach написа: а сервизчето къде се намира? И той ли е долу на летището. Защото аз си взех едно Пунто 1.2 2000 година и искам да го прегледат цялото и каквото има за смяна и оправяне,абе да се каже пълен преглед и диагностика. Да се оправя.Освен ако не предложите и друг сервиз?
Намира се на Христофор Колумб зад нова телевизия
|
Нед Яну 04, 2009 3:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|