|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
НИКОГА НЕ СТЪПВАЙТЕ В МАРГЕЛ!!!
Автор |
Съобщение |
Alehin
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Яну 16, 2006 1:23 pm Мнения: 26 Местоположение: София
|
 НИКОГА НЕ СТЪПВАЙТЕ В МАРГЕЛ!!!
Ето защо: Отивам да сменя гуми+джанти, бях с ляти преди сега взимам стоманени и нови Мишлен на скромнака стойност 820лв. Каква е моята изненада когато тръгвам и предницата ми така тресе, че направо имам чуство, чще ми изфръкне някоя гума. завлачих се до един сервиз и какво се оказва...пренавити болтове с друг размер :twisted: ,джантите въобще не били прихванати добре и играели във всички посоки - и 4те.
Пълна трагедия. Такива идиоти не съм виждал.
|
Чет Окт 11, 2007 11:27 am |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
И аз казвам един голям МИНУС за тях.Взимам си втуки за летите джанти че нямах 2.И им казвам точният размер и ок.понеже бързах и не погледнах какво са ми дали и си тръгнах.Добре че имаше кой да види.Връщам се да ги сменям и взимам други и тъгвам и ги оставям в багайника.И познайте пак ми бяха дали друг размер.
|
Чет Окт 11, 2007 12:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|