Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:15 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
ИталСервиз - омаскаряваща тема...... 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST ИталСервиз - омаскаряваща тема......
Минаха 3 години от последното ми измерване на компресията, и реших че е време да повторя тази операция, заедно с комп диагностика за грешки и прочие. Отивам в Италсервиз на 4-километър долу.......
Доде някакъв юнак и скочи на колата и я откара навътре.....по принцип ми е правило да не оставям никой, в никой сервиз да се оправя насаме с колата ми, но сега си казах че все пак тука може и да са по възпитани и прочее.....вдигнаха капака(наблюдавам от кафето) и след 10 мин иде друг юнак и мимоходом ми казва че кабелите на свещите са за смяна.....знам че лулата на първи цилиндър е леко отчупена в края си, но все пак 3 години нямам проблем, затова му казах че знам че е така, при което той веднага ми предложи да ги смени.....тук нещо ми светна, но реших че сервиза не е на баща му, и за него е все тая дали ще им навъртя оборот на частите или не......отказах.....след още 20 мин изкараха колата, платих и тръгвам по Цариградско.....на светофара на Ситняково усещам вимрации от двг......след километър мощноста рязко пада, и дори на човек без висше става ясно че някой цилиндър не работи.....слизам и гледам че на трети цилиндър лулата е отчупена и е направен немощен опит за замазване на положението като в кабела е забит малък пирон!!!!и е мъчено да се вкара в жлеба на свеща, но от вибрациите се е разхлабил и излязъл......откачих......ако някой от ония мърсоли ми беше паднал на секундата щях да го направя на гряз и мъзгия.......реших да се върна и да го направя там, но знаех че след излизането от сервиза и поемането на колата, аз вече нищо нямаше да мога да докажа и постигна, и само щях да си изхабя допълнително нервите......може би когато мърсола се е опитвал да извади лулата на свеща тя да се е счупила, може би като я е слагал да не е уцелил свеща, може би просто на лулата да и е дошло времето, ако бяха дошли и казали така и така, стана това и това - няма проблеми, както се казва "съч шит хапъндс", но ми замазват положението така беше гадно......на другия ден отидох в Евро06 ли каквото беше там, и за 70 кинта сложих нови кабели, щото ги дават само комплект, и никой няма да ми даде само 1......
Казаха ми че компа нямал грешки, и компресията била 13 - ебаси как да им повярвам.......
Затова единственото което мога да направя е да ги омаскаря качествено тука, и да ви дам скромния съвет - гледайте винаги кой какво прави с колата ви, когато ви е възможно, а ако не се страхувате да се изцапате и знаете какво правите - направете си го сами......

Сря Сеп 12, 2007 8:45 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега аз имах подобни преживявания с "Александър Ауто" които също се водят за орторизиран сервиз. Но ще приема съвета ти, и дори ще се постарая да не слизам на кръговото на четвърти километър. :)

Сря Сеп 12, 2007 11:20 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
За Италсервиз мога да пиша много и то все неприятни неща. Накратко мога да кажа само "не ходете там".

Сря Сеп 12, 2007 11:54 pm
Профил ICQ YIM
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Мда, май първо трябваше да сондирам мнения.....

Пон Сеп 17, 2007 8:19 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ами никога не съм ходил в Италсервиз, но да споделя, че нищо добро не съм чул за тях от никой. Дори съм чел как на двама колеги им прецакали двигателите а не поправили - дори и са им изтръскали джобовете солидно Yellow_Flash_Colorz_PDT_46

Чет Сеп 20, 2007 11:10 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
За жалост майче прехваленият Итал сервиз майче въобще не е това което го мислех :cry:

Пет Сеп 21, 2007 8:59 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
FUCK ITAL SERVIZ!!!!!! :angry: Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 :paddle:

Пет Окт 05, 2007 9:38 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]