Дата и час: Пон Юни 16, 2025 6:52 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Хелп: Счупено предно стъкло на Браво??? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Хелп: Счупено предно стъкло на Браво???
На Фиата ми (Браво) се пукна предното стъкло. Пукнатината пълзи от шофьорското място към съседното. Застрахователите ми писаха ново стъкло и от там започва адът ми. От фирмите "Кобра" и "Мустанг" - Пловдив в началото на август ми казаха да се обадя след месец. След месец ми казаха да звънна на 10 септ. тъй като била пристигнала пратка, но до тяхнта фирма не достигнали бройки. От едно друго място ми казаха, че към края на септември чакат.
Не мога да разбера какво става. Хем сме в Евросъюза, хем пазара е свободен....А не знам до кога ще ми издържи прозореца....дупки, вибрации, градушки...никой не ми гарантира, дори и срещу капаро, че ще ми докарат стъкло. Тотална липса на отговорност. Дайте съвет какво да правя.....има ли шанс в София да има стъкла и в кои сервизи.....какво друго да правя...директно да си поръчам от Италия ли?[/img]

Сря Сеп 05, 2007 10:28 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Хелп: Счупено предно стъкло на Браво???
Tuzarka написа:
На Фиата ми (Браво) се пукна предното стъкло. Пукнатината пълзи от шофьорското място към съседното. Застрахователите ми писаха ново стъкло и от там започва адът ми. От фирмите "Кобра" и "Мустанг" - Пловдив в началото на август ми казаха да се обадя след месец. След месец ми казаха да звънна на 10 септ. тъй като била пристигнала пратка, но до тяхнта фирма не достигнали бройки. От едно друго място ми казаха, че към края на септември чакат.
Не мога да разбера какво става. Хем сме в Евросъюза, хем пазара е свободен....А не знам до кога ще ми издържи прозореца....дупки, вибрации, градушки...никой не ми гарантира, дори и срещу капаро, че ще ми докарат стъкло. Тотална липса на отговорност. Дайте съвет какво да правя.....има ли шанс в София да има стъкла и в кои сервизи.....какво друго да правя...директно да си поръчам от Италия ли?[/img]

В софийската Кобра попита ли? Брат ми смени преди месец предно стъкло на Типо без изобщо да чака. Отиде и за няколко часа беше готов. Също може да попиташ и в www.axm-auto.com може да го имат.

Сря Сеп 05, 2007 10:30 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Дай ми някакъв адрес и телефон на Кобра-София. аз до сега се ровех в интернет да търса сайт на Кобра,но не открих

Сря Сеп 05, 2007 10:46 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
http://www.autoglass.bg/

Сря Сеп 05, 2007 10:51 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Благодарско :D

Сря Сеп 05, 2007 11:47 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по