|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Никога в ДКВ на искърско шосе.
Автор |
Съобщение |
Precakan
|
 Никога в ДКВ на искърско шосе.
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В ДКВ НА ИСКЪРСКО ШОСЕ, НЯКОИ ГО ЗНАЯТ КАТО СЕРВИЗ ФИАТ !!!
НА КРАТКО:
- ИМА ЕДИН, КОЙТО Е СОБСТВЕНИК-НАЧАЛНИК ТАМ, КАЗВА СЕ КРЪСТЮ ДИМИТРОВ. ТОЙ НИКОГА НЕ КАЗВА ИСТИНАТА. ТАКТИКАТА Е ДА ТЕ КАРА ДА СЕ ЧУСТВАШ ВИНОВЕН, ЧЕ СИ СИ КУПИЛ КОЛА.
- ИМАЛ Е АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО С НЕКВИ ИТАЛИАНЦИ И СА ПРОДАВАЛИ И ПОДДЪРЖАЛИ ФИАТ-ЛАНЧА-АЛФА ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ. НЕЩАТА СА ПРОПАДНАЛИ И СЕГА НЯМА НИЩО ОБЩО С КОГОТО И ДА БИЛО, ДЕЙСТВА САМ, НО ПОМПОЗНИТЕ ХАЛЕТА, РЕКЛАМИТЕ И ТАБЕЛКИТЕ СА ОТ ТОВА ВРЕМЕ. ДНЕС "СЕРВИЗА" Е ПРОСТО ЕДНА КОПАРКА.
- Ако влезеш на сайта им ще четеш какви ли не работи - стенд, бояджии, газови уредби. Нищо такова няма. Стенд няма, на бояджия се кара колата на друго място, на теникиджия на друго място, от газови бутилки въобще даже не лъжат, че разбират.
- АКО СПОМЕНЕШ, ЧЕ ИМАШ ЗАСТРАХОВКА, ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ИЗЦЕДЯТ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ КОЙТО СИ ПОЛУЧИЛ, БЕЗ ДА ОПРАВЯТ КОЛАТА КАТО ЦЯЛО, А С ТЕХНИКИ ОТ СОРТА НА: В ОПИСА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ ПИШЕ: "ПРЕДЕН КАЛНИК НОВ" И ДИМИТРОВ ПИШЕ НОВ ПРЕДЕН КАЛНИК 300лв. , а ти чука стария. Това че ти си закарал колата да ти я оправя, а не да ти прави оценка на описа на застрахователя няма значение, важно е да се вземат парите от каското. Отговора е "колата е по щета", което не е вярно тъй като схемата караш колата на сервиз, а после застрахователя плаща фактура от известно време вече не се практикува, щото застрахователите се усетиха. Сега или ти я правят те или ти плащат по експертна оценка. В ДКВ колите са още "по щети".
- В самия сервиз има всичко на всичко двама-трима работници. За всичко, което се прави по колата се ползват някакви кални майстори по Ботунец и други райони на София, на които се плащат некви жълти стотинки, а на клиента му се спуква манерката.
- Такова нещо като гаранция, показани стари части, да те питат кое как да стане, кое да се прави и т.н. няма, , има само ей тва е положението, дай 1500 лв.
- Ако кажеш искам да знам колко ще струва ремонта, за да си направя сметката - ще ти кажат добре. Когато се обадиш на третия ден, за да разбереш доллу горе колко ще струва, ще ти кажат аа ми около 3000 лв. Като кажеш "МА КАК, КОЕ Е 3000 лв., СТАРИТЕ ЧАСТИ ЛИ, ЕКСПЕРТНИЯ ТРУД ЛИ КОЕ, НЕ ИСКАМ ДА Я ПРАВИТЕ" ще ти се отговори "колата е почти готова, ние имаме СКЛЮЧЕН ДОГОВОР с Вас" и тем подобни. Разбира се след това чакаш 2 месеца да ти я издадат, уж била готова на третия ден, а тя още не е закарана при горкия пенсионер дето ще се мъчи да ти я чука.
- Резултата е впечатляващ - от една страна са исканите хилядарки от друга страна е носещата предница, по която няма нито една нова част нито една!!!
Европийски съюз, отношения, качество ... химера.
На Искърско шосе не ходете!! Мързи ме да разказвам историята с детайли. ако на някой нещо не му се вярва или му е интересно или вече се е натопил при ДКВ и се чуди какво да прави, нека да пише... ще обсъдим.
|
Нед Яну 28, 2007 1:13 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Разкажи какво е станало, ще е интересно и поучително. Че си е кален сервиза - много ясно!
|
Нед Яну 28, 2007 2:45 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Мдам, разкажи поне да знаем...аз ей така си изпатих от Тани сервиз-тоя до моста на Дианабад-първо казаха една цифра, после още 50% отгоре :evil: :evil: :evil:
_________________ N.Y. State of Mind
|
Нед Яну 28, 2007 7:29 pm |
|
 |
bobo1234
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Фев 20, 2007 10:19 am Мнения: 5 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 голяма молба
Като прочетох за този сервиз ми се изправи косата сега чакам да ми вкарат една Алфа Ромео от чужбина каза че ще проверят колата на място и ще ми вкара нещо свястно и необходимите смени на ролки ремаци и т.н. ще ги направят те а сега чета това и направо не знам какво да правя ако има и други хора да знаят нещо за сервиза моля пишете
|
Сря Фев 21, 2007 11:38 am |
|
 |
VirenEngel
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Дек 29, 2006 3:24 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
 Re: голяма молба
bobo1234 написа: Като прочетох за този сервиз ми се изправи косата сега чакам да ми вкарат една Алфа Ромео от чужбина каза че ще проверят колата на място и ще ми вкара нещо свястно и необходимите смени на ролки ремаци и т.н. ще ги направят те а сега чета това и направо не знам какво да правя ако има и други хора да знаят нещо за сервиза моля пишете
дкв ще ти вкарват кола от италия ? така ли или не разбрах нещо ?
_________________ : Der Engel ist Viren :
|
Сря Фев 21, 2007 1:09 pm |
|
 |
bobo1234
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Фев 20, 2007 10:19 am Мнения: 5 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 отговор
не колата е от Холандия това знам обче исках да разбера повече дали са добри майстори и дали взимат скъпо просто до сега не сам карал италиански автомобил и нищо не разбирам от тях
|
Сря Фев 21, 2007 1:43 pm |
|
 |
Synthy
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Дек 28, 2005 9:53 pm Мнения: 86 Местоположение: София
|
бягай на далече от ДКВ. колкото може по-далече. това, което съм писал в другата тема е от човек който отгава си нямаше никаква представа от коли (макар че повечето неща, коити ми бяха казали че са ги свъшили са горе-долу добре направени, и все още карам с накладките им, вече 30 000км и има още от тях, а дисковете не са надрани), сега малко се попромениха нещата - ДКВ силно 
_________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Lancia Dedra 1.8/16V, '96
FIAT Tempra 1.6 карбуратор, АГУ - бивша
|
Пет Фев 23, 2007 4:17 pm |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
Април месец сменях там ангренажен ремък с ролките.За работа ми казаха 80лв.След 4 часа ми се обадиха казаха,че колата е готова.Отидох,г-н Димитров ми даде ключовете и каза 70лв.Даде ми старите черкуляци.Колата ми още върви.Това е моята среща с DKV.
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Чет Мар 01, 2007 1:25 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|