Дата и час: Вто Юни 17, 2025 3:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Къде да си оправя колата след катастрофа? 
Автор Съобщение

UNREAD_POST Къде да си оправя колата след катастрофа?
Ако има тема по тоя въпрос съжалявам но времето ми е малко и трябва бързо да реша какво да правя.В събота тръгнах за работа и един пич се спря в мен с доста висока скорост.Виновен е мина на червено и беше с алкохол а колкото до колата ми добре я помля.Колата ми е застрахована и вчера бях на оглед в Бул Инс,които ми дадоха право на избор да си я правя на фактури или да я вкарам в Ауто Италия с които имат договор и да не се занимавам.Написаха ми нова предна броня,нов преден калник,нов подкалник,боя металик и тн ....и казаха когато се разглоби колата ще направят втори оглед по окачването.Кажете ако някой е имал подобно неприятно преживяване какво да избера.
Когато имам свободно време винаги съм във форума и видях че има доста негативни мнения както и някои добри за Ауто Италия но...?

Вто Яну 16, 2007 10:29 am
Профил
UNREAD_POST Re: каде да си оправя колата след катастрофа?
milchani написа:
Ако има тема по тоя въпрос съжалявам но времето ми е малко и трябва бързо да реша какво да правя.В събота тръгнах за работа и един пич се спря в мен с доста висока скорост.Виновен е мина на червено и беше с алкохол а колкото до колата ми добре я помля.Колата ми е застрахована и вчера бях на оглед в Бул Инс,които ми дадоха право на избор да си я правя на фактури или да я вкарам в Ауто Италия с които имат договор и да не се занимавам.Написаха ми нова предна броня,нов преден калник,нов подкалник,боя металик и тн ....и казаха когато се разглоби колата ще направят втори оглед по окачването.Кажете ако някой е имал подобно неприятно преживяване какво да избера.
Когато имам свободно време винаги съм във форума и видях че има доста негативни мнения както и някои добри за Ауто Италия но...?

Колкото и странно да ти звучи във форум на Фиат, горещо ти препоръчвам единия от оторизираните дилъри на Опел, "СОФИЯ АУТО".Сервизът е на европейско ниво, а тенекеджийско-бояджийските работи над него.Също са доста коректни.Предполагам, че Бул Инс имат договор и с тях.
Успех! :mrgreen:

Вто Яну 16, 2007 8:08 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: каде да си оправя колата след катастрофа?
milchani написа:

Къде беше застрахован само за вметката. Съжалявам за станалото, но все пак ти дават избор, което е добре.

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Вто Яну 16, 2007 10:08 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST катастрофа
ако в сервиза вземат толкова колкото на колегата със Стилото никой няма да ти признае
в сервиза на фият не че ще го оправят идеално но поне външно ще е добре .
а за твой сервиз като не знаеш кой как работи паккофти
има ли изискванияа колко пари ще дават за ремонт.

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Сря Яну 17, 2007 12:47 am
Профил WWW

UNREAD_POST 
ВО,застраховка гражданска отговорност и каското са ми в Бул Инс,като застраховката ми е в евро което ми дава някои допълнителни предимства...като например можех да си вкарам колата във Вантотрейд,но се получи следния казус.Каското ми беше на разсрочено плащане на 4 вноски и ми казаха,че за да ми я вкарат в Ауто Италия,трябва да си платя всички вноски и тогава ще ми напишат възлагателно писмо към сервиза,ако пък си избера сервиз трябва да си платя сам ремонта и да отида после със фактурите да ми ги осребрят(чака се около месец),като те ще си приспаднат от тях оставащите ми 3 вноски.Единственото хубаво от всичко това е че не ми сложиха някаква оценка до колко пари да го направя(според мен те не губят нищо,защото аз нямам никаква вина за ПТП-то и ще си вземат парите от гражданската на колегата,който ме удари).Решението дойде бързо.Колата си я купих на 27.12.2006г. и си дадох почти всичките пари,а за да си я правя сам в сервиз се налагаше да си купя нова броня,нов калник,нов подкалник и тн...(не се знае какво е положението с окачването,защото удар имаше и в джантата,а и леглото на въздушния филтър под предния капак също е разбито),което ме доведе до мисълта да си дам последните 500лв. и да си платя оставащите 3 вноски.Вчера закарах колата в Ауто Италия и в петък ще направят втори оглед,след като свалят калника и бронята,за да видят как стоят нещата по окачването.

P.S. ТОВА Е ПЪРВОТО МИ ПТП ЗА 13 ГОДИНИ ШОФИРАНЕ В СОФИЯ И ЧУСТВОТО КОЕТО ИЗПИТАХ Е ДОСТА НЕПРИЯТНО!!!ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ!!!НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО!!!

Чет Яну 18, 2007 9:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]