|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 2:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Сервиз в Пловдив - спирачки и др.
Автор |
Съобщение |
BrumBrum
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 1:15 pm Мнения: 22 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
 Сервиз в Пловдив - спирачки и др.
Къде в Пловдив да си оправя спирачките на Типото, че нещо не държат, задните даже изобщо не работят. Освен това имам проблеми с ускорителната помпа най-вероятно, а напоследък си мисля, че е по-изгодно да си я карам на бензин, затова искам да си я оправя. Естествено, не разполагам с много пари... :?
_________________ '91 FIAT Tipo 1.6 SX
|
Вто Дек 12, 2006 2:35 pm |
|
 |
djsweeper
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Авг 15, 2005 4:56 am Мнения: 14 Местоположение: София, Пловдив
|
Ако още не си ги оправил отиди на ул.Й. Кърчовски с/у държавна болница има сервиз и правят основно Фиат. Собственика се казва Тошо и не взима скъпо а и частите са на разумни цени.
_________________ TEMPRA 1.6S
Преди нея TIPO 1.9TDS
|
Пет Дек 29, 2006 2:17 am |
|
 |
miro175
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 12:58 pm Мнения: 1 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 [b]НЕСЕ ЛЪЖЕТЕ ПРИ ТОШО [/b]
Не се лъжи при Тошо, да работи евтино, но ще ти прецака колата много яко .
Бях при него за смяна на лагери - няма и година лагерите пак са за смяна на всичко отгоре си бях купил гарнитури и жигльори за карбуратора - в неговият сервиз изчезнаха - за капак ми отви и два болта на главата та вкарах и водата в ризите . КОЙТО Е ОТИШЪЛ ПРИ ТОШО Е ПРОПЛАКАЛ - ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ВЕЧЕ
п.с дори ми счупи антената ---АБСОЛЮТЕН МЪРЛЯЧ
|
Сря Яну 17, 2007 1:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|