|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 11:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Търся най-добрия диагностичен сервиз в този район
Автор |
Съобщение |
intriga
Кара балканче
|
 Търся най-добрия диагностичен сервиз в този район
Живея в кв. Надежда и търся добър сервиз за диагностика на двигателя в този или близките райони. Имам специфичния проблем на Браво 1.6 16В :arrow: прекъсване и неравномерна работа в ниските обороти. Вече е правена диагностика, но майсторите не откриха нищо. Искам да отида на място, където наистина познават този тип двигатели и да ми кажат със сигурност от къде идва проблема като пипнат навсякъде и елиминират вероятностите до 1на причина :idea: Омръзна ми да слушам фрази като "ми те тия фиатове са си така". Държа да са добри и да си разбират от работата, а и да не дерът като за последно :mrgreen: . Благодаря предварително за оставените координати 
|
Съб Дек 02, 2006 10:43 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Търся най-добрия диагностичен сервиз в този район
intriga написа: Живея в кв. Надежда и търся добър сервиз за диагностика на двигателя в този или близките райони. Имам специфичния проблем на Браво 1.6 16В :arrow: прекъсване и неравномерна работа в ниските обороти. Вече е правена диагностика, но майсторите не откриха нищо. Искам да отида на място, където наистина познават този тип двигатели и да ми кажат със сигурност от къде идва проблема като пипнат навсякъде и елиминират вероятностите до 1на причина :idea: Омръзна ми да слушам фрази като "ми те тия фиатове са си така". Държа да са добри и да си разбират от работата, а и да не дерът като за последно :mrgreen: . Благодаря предварително за оставените координати 
Сервиза за карбуратори и инжекциони зад пивоварна София. Не е съвсем Надежда, но е близо. Записванията са за 2 седмици напред, но там знаят за какво става дума.
|
Нед Дек 03, 2006 12:03 am |
|
 |
intriga
Кара балканче
|
Можеш ли да дадеш точен адрес. Идеята е да оставя колата по-близо, да не се налага да прекосявам после цяла София, но може и някакво изключение стига наистина да знаят за какво става въпрос. Последният път като я карах ме увериха, че разбират от този модел, но се оказа друга история накрая.
|
Нед Дек 03, 2006 11:11 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|