|
|
Дата и час: Пон Юни 16, 2025 11:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Сервиз за смяна лагер на главина?
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
 Сервиз за смяна лагер на главина?
Моля дайте някакъв съвет къде да закарам Бравата за да и сменя лагера. Знам, че операцията не е нищо особено, като трудност, затова не искам да давам пак 50лв. във Вантотрейд, където преди време смених единият преден лагер. Все пак да работят качествено и да не е на другият край на София, аз съм в Суха река. И още нещо-записванията да не стават за една седмица напред!  Мисля, че нормалната цена за тази процедура е 25-30лв.
|
Сря Ное 15, 2006 1:37 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Сервиз за смяна лагер на главина?
Vladim написа: Моля дайте някакъв съвет къде да закарам Бравата за да и сменя лагера. Знам, че операцията не е нищо особено, като трудност, затова не искам да давам пак 50лв. във Вантотрейд, където преди време смених единият преден лагер. Все пак да работят качествено и да не е на другият край на София, аз съм в Суха река. И още нещо-записванията да не стават за една седмица напред!  Мисля, че нормалната цена за тази процедура е 25-30лв.
Аз преди време направих друго нещо. Свалих главината и с нея и новия лагер отидох в Радиал 2000 на ул. Резбарска. За 5лв. ми смениха лагера и после си сглобих сам колата.
|
Сря Ное 15, 2006 1:56 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 е извинявай за офф а ,ама ако от Ванто са ти казали ,че ти е за смяна лагера ,отиди в друг сервиз за потвърждение( освен ако не е очебийно ) ,на тия им дай само лагери да сменят :mrgreen: ,аз 2 пъти ходя с различни коли все лагерите искат да ми сменят :mrgreen: ,а се оказа ,че всичко е ОК
иначе D&N също вършат добра работа (на подуене)
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Сря Ное 15, 2006 2:43 pm |
|
 |
Vladim
|
tomazo написа: :offtopic: е извинявай за офф а ,ама ако от Ванто са ти казали ,че ти е за смяна лагера ,отиди в друг сервиз за потвърждение( освен ако не е очебийно ) ,на тия им дай само лагери да сменят :mrgreen: ,аз 2 пъти ходя с различни коли все лагерите искат да ми сменят :mrgreen: ,а се оказа ,че всичко е ОК иначе D&N също вършат добра работа (на подуене)
Знам ги тези в D&N малко мърлячи ми се струват. Диагностицирането на лагера сам си го извърших, просто е очевадно! Бучи при спиране и завиване. Понякога, когато спирам такъв шум се чува все едно някой ми е опрал пръчка в грайфра на гумата. Днес вдигах колеото и го разклатих-има луфт и се чува почукване откъм лагера.
|
Сря Ное 15, 2006 2:56 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|