Дата и час: Нед Авг 03, 2025 12:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Vantotrade 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Тези Вантотрейд да знаете случайно дали не продават и части? Ако продават директно отивам от там да си купя каквото ми трябва и направо им казвам да го сменят или оправят!

Чет Яну 19, 2006 1:03 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
има магазин за части ,но ще ти отрежат главата до кръста .ако нямаш проблем с парите и търсиш бърз и качествен ремонт - правилно си се ориентирал.

Чет Яну 19, 2006 1:17 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
има магазин за части ,но ще ти отрежат главата до кръста .ако нямаш проблем с парите и търсиш бърз и качествен ремонт - правилно си се ориентирал.

Потвърждавам. Работят много бързо и качествено и режат през кръста за частите :)
Обаче освен, че ти поправят колата ти дават и безценни съвети за експлоатацията и.

Чет Яну 19, 2006 2:45 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
еее абе хора ще ме накарате от бургас до софия да доида да си правя колата :) много хвалби много нещо,но така трябва щом някои си вьрши сьвестно работата :idea:

Пет Яну 27, 2006 3:07 am
Профил
UNREAD_POST 
mirkooo написа:
еее абе хора ще ме накарате от бургас до софия да доида да си правя колата :) много хвалби много нещо,но така трябва щом някои си вьрши сьвестно работата :idea:

Заслужава си ама е скъпичко малко. На мен не ми излезе ама и ремонтът не ми беше голям. Преглед на алтернатор и смяна на кабелни обувки 25лв. Ама 2 часа търсиха какъв е проблема, че не ми зареждаше алтернатора. Докато ги чаках гледах някакви други ремонти и слушах за цени. За едно Браво смяна на ролки с ремък, маслото и филтър 350-380 лв нещо гакова. Малко много ми се видя. То верно, че на Бравото май е кофти смяната, че с тия 5 цилиндъра ама все пак са 300 и нагоре.

Пет Яну 27, 2006 10:07 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ц, не става. От цялата кола бях сигурен в един компонент и те баш него да вземат да сменят...
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?p=34894#34894

Пон Фев 06, 2006 7:18 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
И аз ходих при тях - бяха учтиви но неможаха да ми помогнат. Brava-та ми няма мощност. Замериха и уж всичко и неможаха да разберат какъв е проблема. Искам да си оправя колата но незнам къде.

Вто Фев 28, 2006 6:05 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Пробвай в другите сервизи, които сме препоръчали в тази тема, ако не - ще помагаме допълнително:)

Вто Фев 28, 2006 8:48 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Понеже бях и аз във Vanto нека споделя моето мнение.Кола с учтивост не се оправя!!!Повече там няма да стъпа! Тоя приемчика ми погледна колата от 20 метра и каза: "нищо и няма" Трябваше 50 пъти да питам ама сигурен ли си виж това виж онова.Поне бяха учтиви.

Нед Мар 12, 2006 12:07 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Sven написа:
Понеже бях и аз във Vanto нека споделя моето мнение.Кола с учтивост не се оправя!!!Повече там няма да стъпа! Тоя приемчика ми погледна колата от 20 метра и каза: "нищо и няма" Трябваше 50 пъти да питам ама сигурен ли си виж това виж онова.Поне бяха учтиви.

хммм странно... обикновено се чудят какво да ти открият за да ти вземат повече пари... може би е искал да ти каже че много й се вглеждаш ;)... :)

Аз от Ванто съм просто очарован... въжте от Ауто Италия съм разочарован :evil: ... там по същия начин един много голям "разбирач" я гледаше отстрани и й откриваше проблемите, предложи ми цени които бяха 1.5 пъти по-скъпи от тези на ВантоТрейд и да я оставя там за 2 дни....

п.п.: Във ВантоТрейд отивайте само след като сте се уговорили по телефона и сте си запазили час... иначе колегата точно заради това сигурно не са му обърнали внимание...!!!

Нед Мар 12, 2006 9:07 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Mazgarev написа:
Sven написа:

хммм странно... обикновено се чудят какво да ти открият за да ти вземат повече пари... може би е искал да ти каже че много й се вглеждаш ;)... :)

Аз от Ванто съм просто очарован... въжте от Ауто Италия съм разочарован :evil: ... там по същия начин един много голям "разбирач" я гледаше отстрани и й откриваше проблемите, предложи ми цени които бяха 1.5 пъти по-скъпи от тези на ВантоТрейд и да я оставя там за 2 дни....

п.п.: Във ВантоТрейд отивайте само след като сте се уговорили по телефона и сте си запазили час... иначе колегата точно заради това сигурно не са му обърнали внимание...!!!

Обадих се предишния ден и се оговорихме за следващия :wink: Имах си час.

Нед Мар 12, 2006 2:10 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Диагностика
Здравейте,
вчера бях на диагностика във ВантоТрейд, та искам да питам - учтиви - ок - но не съм много убеден.......
Значи вкараха колата и пуснаха компютъра, един висок и по възръстен техник започна да търси грешка........
След 1 час още не беше ясно какво е , но в един момент се заигра с нещо, викам си намери го.....
в този момент доиде един който е шеф или де да знам......гледа и вика кво толкова се заиграваш, айде че няма място , а чакат други коли ... да ходи там където са му я правили преди \ИТАЛСЕРВИЗ - няма да го коментирам - но колата ми повече там няма да влезе\
и монтьора разкачи компютъра прибра си отверчиците и клещичките, и затвори капака
Доиде и ми вика - ми потензиометъра на дроселната\не съм сигурен дали не си прибавям някоя и друга буква\ клапа е..... струва м/у 800 и 1000 лева, и трябва някой тук от нас да я покара за да видим как разходва за да сме сигурни ??????
имах си запазен час и чаках цяла седмица за да мина на диагностика точно в този сервиз
и ме изпратиха да се радвам на живота - колата е след основен ремонт на двигател през ноември.......
незнам но мисля да отида на още една диагностика в някой не толкова велик сервиз

какво ще кажете ???

П.П. Извинявам се ако някой от тук участващите работи във този сервиз, но ........ не смятам че така се работи

Чет Апр 20, 2006 11:29 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Май няма техни служители в форума, но важното е мнението на клиента, т.е. твоето.
Иначе по впечатлението на хората от форума, ако трябва да преслушвам компютъра на моята кола май ще бъде в ДКВ, засега са доволни хората...

Чет Апр 20, 2006 11:55 am
Профил
UNREAD_POST 
Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV na iskursko shose!!!

Ina4e krai s kolata vi !!!

Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKV

Нед Яну 28, 2007 12:46 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
.Колега- брой до 10.Помиярите и некадърниците са навсякъде.Винаги ще има ядове с такива хора и не само автомонтьори-важното е да не ти пречат.Нали знаеш девиза на столетника-каквото и да става около мене аз продължавам да си живея

Вто Яну 30, 2007 9:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща